gulkenankuzey Erkek bebegim olacak isim önerir misiniz bı turlu karar weremedik bir tane oglum var Kuzey Elyesa adı Güney herkes soyluyor ama sevmiyorum o ismi😊
NurEmree gulkenankuzey oğluşum olacak Allah ın izniyle İnşAllah 8 gün sonra😍 adını Ömer Asaf koyduk🙏🏻 Aras olabilir eymen olabilir aras bulut ben cok begenmistm birde😇
Ceren35 gulkenankuzey ayni sorun bizde de var biz karar veremiyoruz ben arel seviyorum esim uygar uygarı pek istemesem de onu da kırmacağım galiba, ama güney ismi aslında güzel ama diziden çok populer ya bilemedm, ekin,doruk,alp,ata,deniz sevdiğim isimler,elyasa ne demekmiş
Sevilayyy gulkenankuzey oğlum olsa ismi hazırdı mert ali , kızım olucak hala düşünüyoruz ne koyalım diye😳
Gucluoya Oğlum olsaydı çağan ismini koymak isterdim. Ama kızım olcak nasipse. Onun dışında atlas da tercih 🙂
Sheker Bizde henuz karar veremedik inshallah nasipse oglumuz olucak, ismini Aslan diye dushunuyoruz, sizce nasil? 🙄
Sulegorkemakyol gulkenankuzey oğlumuz olsaydı biz GÖKALP GÖKTUĞ koymayı düşünüyoduk ama kızımız olucak inşallah