ipekayan Merhabalar arkadaşlar 0-6 ay emzik önerilirilerinizi bekliyorum. Gerçi ilk 6 hafta emzik vermemek daha doğruymuş uzmanlar bunu tavsiye ediyor mecbur kalmadıkça Memnun kaldığınız bebek için en doğru emzik hangisi?
Masalin_annesi ipekayan kızımda avent kullandım 1 yaşına kadar sonra bıraktık. Şimdi oğlum olcak onada aynı avent aldım bakalım
Ga0312 ipekayan canım ben 34 +5 im. Araştırmalarım sonucunda phılıps avent ultra air aldım. Bakalım kullanınca göreceğiz.
DerinAy ipekayan avent-soothie ayrıca 6 hafta sonra hangi bebek emzik alır ki? Çok geç 6 hafta emzik vermek için.
DerinAy ipekayan bibs’leri de çok öneriyor çocuk doktorları. Ben soothie, bibs ve avent air aldım. Bu konu da ısrarcıyım
Mihrimah41 ipekayan avent kullandım oğlumda aşırı memnun kaldım şimdi kızıma da aldım umarım tutar. Kesinlikle emzik ver hem senn için hem bebek için çok rahatlatıcı bşy
annecikk_ ipekayan bibs emzikler hosuma gidiyor nasil oldugu hakkinda bi fikrim yok ama ondan almak istiyorum kullalan varmi🤔
Zeynepekr ipekayan avent ultra air tercih ettim henüz kullanmadım ama baya araştırdım öyle karar verdim
ayseguler01 ipekayan avent ultra soft aldım yorumlara bakarak inşallah iyidir daha kullanmadık bakalım
ZEHRASEYMA ipekayan bende kizima emzik vermek taraftari olmadigim icin birde her bebek emzigi kabul etmiyor yada emzigi begenmiyor malesef bu yuzden aventin pahali emziklerinden almadim wee babyden aldim uygun fiyata bir tane eger tutarsa bununla devam ederim tutmazsa baska marka alirim diyr dusundum
Aknkbr ipekayan ben phılıps avent aldım bi çok doktorun önerisi ama daha kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum ama her ihtimale karşı aldım
Fatmagnnc ipekayan Philips avent aldım alışsın diye de ilk günden verdim hemen tuttu şu an 20 günlük gayet güzel emiyor memeyi de emiyor bi sıkıntı yaşamadık çok şükür
Ela2020 Plips avent aldım hemen doğduğu gün verdim iyiki vermişim durduramayınca bi çözüm oluyor en azından iyiki verme diyenleri dinlememişim