Htcmhmt12 Seymaaygzz ay çok sağol cnm ya valla zahmet olacak sana yani görmeden alınca ınsan tereddüt edıyor ıster ıstemez nasıl dıye yanı bnm merak ettıgım tekerinden tepesıne kadar kaç cm
elifgurzlu Safie [url=https://hizliresim.com/zPgtRt] [url=https://hizliresim.com/ueB0OD] ben kahverengi tercih ettim gayet şık ve güzel sadece dönenceyi ve oyuncaklarını beğenmedim keşke yan tarafa dönebilir olsaydı kullanım açısından kolay olurdu çocuğu yatırırken falan tam tepede olmasını begenmedim . Yanında hediye yatağıyla birlikte geldi ilk etapta yatak iş görür ama çocuk büyüyünce başka yatağa geçmek gerekir 4-5 yaşa kadar çok rahat kullanır açılır kapısından kendileri girip cıkabilir 🤩 boyutu açık halde 70×110 kurulum çok kolay 🥳
Safie elifgurzlu güle güle kullanın bende kahverengi olanı tercih ettim dün kurduk😍 bi şey sormam sizinde dönence takılan yerin alt kumaşı yani çıt cit sisteminin olduğu yer kiriş kiriş mi kumaşı bizim yıpranmış gibi duruyor o kısmı acaba yeni kurduk diye mi öyle
elifgurzlu Seymaaygzz Amin inşallah sizde iyi günlerde kullanın 🤩 bebeklerimize sağlıkla kavuşalım da huzurlu mutlu uyusunlar 🙏🏼
elifgurzlu Safie hayırlı olsun iyi günlerde huzurla uyusun inş 🐣🙏🏼 Bizde öyle bi sorun yok ama muhtemelen yeni kurulum olduğu için olabilir eğer çok göze batmıyorsa dert etmeyin bence ama içinize sinmiyosa iade mecbur 🤷🏻♀️
Htcmhmt12 Seymaaygzz öyle mı cnm o zmn doğruymuş ama öyle küçük durmuyor degıl mı çocuk büyüdükçe düşmez ınsallah ıcınden. Sarkıpta
Seymaaygzz Htcmhmt12 Olurmu ne zahmeti Helal olsun. Güle güle kullan alırsan canım pişman olucagini sanmıyorum ❣️
Dilan-acr dilara92 yatağı kalıtesiz ama zaten park yatak oyun yatağı diye geçiyor o sebeple oyun için gönderiyorlar ben içine yatak aldım çok da pahalı değil bence park yatak kalite olarak üst seviyede bırakın yatağı dandik olsun 😘🤭
Dilan-acr Safie ben gri olanı aldım benim aldığımda 699 tl idi içinde yatağı ile birlikte yatağı hediyeydi yoksa çok inçe yatağı ben onun üstüne bir tane daha yatak aldım
Bsra41 1maviyol Bende kendi sitesinden aldım güvenilir hem de hemen geldi ama stokta yoktu Kasım da gelir demişlerdi