TgbaaK Muberraonur model çok güzel ama işte ağırlık olarak çok ağır oluyor anne bi süreden sonra bıkıp hafif ve sağlam olanı almak istiyor fakat aldıysanız yapacak bişey yok güle güle kullanın ❤️
Gonay Muberraonur merhaba tekrardan.bebegınız cıktıkı küvezden nasıl şmd durumu?su azlıgı vardı sızdede baya bu sohbet etmıstk
Ecoss Muberraonur Ben baby2go joy travel sistem bebek arabası kullanıyorum. Çok memnunum. Çok sağlam bir araba. Kesinlikle tavsiye ederim
Muberraonur Gonay oh maşallah canım sağlıkla al kucağına inşallah az kalmış 1 ay daha dayansın yavrucak 😍
Havva_karakayaa7 Muberraonur E bebekten Aldık Canım bizde BabyPlus markadır bebeğin kendi markasıymış beğenerek Aldım inşallah memnun Kalırım bende 🙏
Tubiikk Henüz almadım ama çoooook araştırdım casual cadillac trona da karar kıldım.mağazada da test ettim inanılmaz hafif ve kullanışlı.fiyat performans açısından mükemmel.zaten ödüllü bi arabaymış araştırma yapanlar muhakkak açıp incelesin derim👍
phdmom Muberraonur ben joie literax 4 travel sistem aldım ebebekte 2bin₺. Epey araştırarak aldım ve çok memnunum. Puseti çok iyi bastın kısmı da öyle bir yakınım tavsiye etmişti gerçekten övüldüğü kadar varmış tavsiye ederim