obirannee kilolu hamile kalan arkadaslar gelin bir dertlesek 😊 kaç hftalıksınız v kac kilo aldınız ben 23+2 ve 5 kilo aldım oldum 92 😣
Susamtanesii obirannee rekor bende galiba 😂 88 ile hamile kaldım bugün 102 olmuşum 25.haftaya gireceğiz ve 14 kilo almışım şimdiden🙂 Allahtan boyum uzun ve kilom orantılı ve karnım çıkmadı daha 😁
obirannee flawles bende 90 kg ile hamile kaldım aslında ama 87 ye düştüm sonra 92 oldum gene Allah sonumu hayır etsin 😂
MintiriskamM Bende 80 kiloyla hamile kaldım 86 oldum. 26.haftadayım. Ekmek ve tatlı yemeden duramıyorum ekmeği azaltabilsem ☹
obirannee MintiriskamM kesinlikle bende ekmekten vazgeçemiyorum tatlı yemeden durarım ama ekmeksiz asla
Aslimm48 Bende 80 kilo ile hamile kaldım 24+4 85 olmuşum 2 haftadır ödem sorunu yaşıyorum 😑ayaklarım çok şişiyor
Esmakaya Bende kilolu hamile kaldım ilk aylar hep kilo verdim 13 kilo falan yedinci ayda almaya başladım şuan 98 kilo oldum haftaya kadar yuvarlak olurum herhalde ama oğlum için değer sonra azmedip zayiflicam😊
Incitanesi Esmakaya bende ayni sekilde 💙 dogumdan sonra cok is dusuyor bize.. belki donum noktamiz olur 👍
YyEsra Susamtanesii ah kader ortağım yalnız değilsin bil istedim 😂😂 bende 13+3 um 102 cıktı 😲😣😂 Allah'tan boyum uzun da göstermiyorum hiç 😛 benim karnım cıktı iç karnım darmış demekki Senin iç karnın geniş olabilir o yüzden çıkmamıştır canım ⚘
Susamtanesii Ozlemr 12 kilo çok iyi bence canım e doğuma da az kalmış son zamanlarda çok mu alınıyor ben biraz korkmaya başladım