mervoss Kızlar suan 38+5 im uzandım sırt üstü tv basındayım yarım saattir Karnımda kasılma hissediyorum ara ara tabiki kasılma buysa eger. Bebeğim sağa toplanıyor karnım yamuluyor yani toplanıyo bebegim ve bi nefes darlıgı gibi hissediyorum. Bu neden olur?
bus_ra mervoss bu dönemlerde sırt üstü uzanmaman gerekir Allah korusun bebek zarar görebilir soluna uzanan gerekiyor
Ronyaseda mervoss Benimde bu hafta aşırı derece sert oluyor kasiloyor 2 gündür sancılarım var sağdan sola dönemiyordum vajina kemiği ağrısından. Bugün hareketleri azaldı acile gidicem birazdan
bus_ra mervoss yani demek istediğim son zamanlarında sırtüstü uzandıgın içinde o kasılmalar olmus olabilir
mervoss bus_ra heh şimdi anladım ama hani sırt üstü ben her aksam tv izlerken uzanıyorum yarım saat 45 dakika falan bi sağa bi sola dönerek ayaga kalkıp dolanıp gelip tekrar uzanıyorum 45 dakikaya dahil daha önce olmuyodu cok garip
mervoss Fatos84 inşallah ama nişan falan gelmeden böyle olur mu ki bi kaç gündür ufak kasık taraflarımda hemen geçiyor sancılar ama bilemiyorum
mervoss Ronyaseda bencede git ihmal etme haber ver benimde sabahlar iı uyandıgımda oluyor agrılarıö sağ sol
Zeyha1 mervoss 37den beri oluyor bendede işte bebekler bı yerlerini dayıyor bildiğin öyle bı sıkıyor ki karnını dimi nefesin kesiliyor ben sorduğumda cevremdekilere herhangi bi uzvunu dayadığı için demişlerdi 39um hala aynı ☺️