Secil_zeynep perinatoloji bölümüne giden ve fiyatlarından haberdar olan arkadaşlar Yorumlarınızı bekliyorum
emine86 Secil_zeynep balıkesir üniversitesinde orkun hoca var ücreti 158 tl çok ilgili tavsiye ederim
Secil_zeynep Minegkhn92 peki buradaki muayene ne şekilde oluyor ultrasonla mı tahlil vs birşeyler istiyorlar mı
neslihann87 Secil_zeynep ben devlette gitmiştim canım ücretsizdi ama üniversite hastanesi nasıldır bilmiyorum
bus_ra Secil_zeynep detaylı bakılıyor bebegin heryerine ben sehir hastanesinde ücretsiz girdim en az 15 dk baktı doktor
2subat Bende sevgi hastanesine gidiyorum üniversiteye yönlendirdi doktorum ama randevu olmadığı için bugün devlet hastanesine gitmemi söyledi bakalım
2subat emine86 Canım bu doktora direk randevu alabiliyomuyuz yoksa önce kadın doğuma mı gitmemiz lazım
htcedgn Secil_zeynep devlet hastaneleri ve tıp fakültelerinde ücretsiz. Özellerde 400-600 arası değişiyor genelde.
Secil_zeynep 2subat ben körfeze gidiyorum doktorum 15 20 gün öncesi arayıp randevu alabileceğimi söylemişti
emine86 2subat alabiliyorsunuz canım başka bi dr a gitmeye gerek yok ben randevu sisteminden direk aldım
_Mother_ Secil_zeynep canım ben adana da oturuyorum perinatoloji ye gidiyorum daha önceden riskli gebeliğim olduğu için muayene ücreti 207₺