Seda8308 Gulsen4224 9+6 ile bizden de selamlar nisan anneleri🤗3 .gebeliğim bulantı ve kusmam benimde çok var. Sağlıcakla gelsinlerde bebişler bu zamanlar geçicek inş🌸🌿
Gulsen4224 Seda8308 aleyküm selam 👋🏻 oh maşallah sizede 10 olacaksınız bulantı kusma nasıl olcak bilmem sabır diyoruz geçerse inşallh🤭tek istediğimiz de o inşallah sağlıcakla kavuşuruz minnaklara🥰
senemmm123 Cns_33 vallahi de billahi de ne başlangıç kilomu biliyorum nede şuanki kilomu 🙈 hastanede çalıştığımız için doktorun yanına gidiyoruz oda hemen bebeğin durumuna bakıyor geri dönüyoruz.ayrıntılı bir takip olmuyor açıkçası.ben kotlardan anladığım kadarıyla
Gulsen4224 Hacer04 amanın kusmamak zaten daha kötü cidden insan baya kötü oluyor bende aynı domates zeytin yiyorum eşimin zoruyla oda yemek yapılırken kokusundan bende kaçarım aldığım an kokuyu bittiğim an😂😂aynıyız o yönden
Birminiginannesi Gulsen4224 9+1 olduk bizde kusuyorum sadece bi kere kustum ama hep bi mide bulantısı bel agrısı var ☹️
Mervessarikaya senemmm123 bende aynı öyleyim 9+2 sadece 2 sabah uyanınca çok hafif bulantı hissettim e o kadar da olur yiyorum içiyorum ve maalesef çok da iştahlıyım 😅
srpgnr Merhabalar herkese 10+1 deyim ara ara oluyor örneğin 2 gün önce çok kötüydüm ama dün iyiydim ne zaman olacağı belli olmuyor. ben çözümü peynir ekmekte buldum midem bulandığı zaman hemen küçük bir parça bile olsa yiyorum rahatlatıyor
Gulsen4224 srpgnr selamlar sanada cnm ☘️Şükür o zman yediğin iyi onuda yemesen iyice kötü olursun zamanla inşallah geçer bulantıların 🤲🏻
Deryaalper Gulsen4224 10haftaya kadar devam etti suan 11+5siz arada oluyor bulantım ama basım cok agrıyor
Gulsen4224 Deryaalper maşallah 11 olmuşunuz şükür geçtiyse bulantılar baş agrısı çekilecek gibi değil Allah sabır versin cnm inşallah🌷