Ozgebyr Balkuzu01 bende bekleyeyim.burda en son 30.haftada makat gelişti şimdi 34 haftalık olduk cumartesi gidicem kontrole ama döndü mü anlayamıyorum göbeğimin üstüne ve sağ tarafıma vuruyor göbeğimin üstü ya kafası yada poposu büyük çünkü ama sağ tarafıma vuran resmen kemik topuk veya el yumruğu gibi bişey Çok merak ediyorum😂
Deletedmom417 Balkuzu01 benim şiddetli kasık ağrım olmuştu ve sancım oluyordu doktora gittim bebegin dönmüş o yüzden dedi zatwn sonrada geçmişti ağrılarım 🙈27 haftada döndü bu arada😍
Tatlisannedilekk Balkuzu01 bebeğin hıçkırıklarını kasıklarında hissediyorsun, ayaklarıyla kaburgalarını tekmeliyor, kasıklarında vajinada fazla baskı oluyor yani anlıyorsun illaki döndüğünü😉 23.haftada döndü oğlum şimdi 37+2yim artık sığamıyor karnıma
babysevgi Balkuzu01 ben hissetmiyorum aslında ama sanki vajinaya doğru baskı artıyor bazen anlık snra tekrar dönuyor herhalde yada hiç böyle olmuyor 😂ben öyle hissediyorum
Balkuzu01 Ozgebyr bende sanki bi ayak kayması gibi bazen bisey hissediyorum ıcerde ama emin olamıyorum
Emineerd Ozgebyr benim 22 de baş aşagı pozisyonundaydı bir ay sonra gittiğimde makat geliş dedi doktor 😊 gecen hafta 35 te gittiğimde yine doğum pozisyonunda dedi ama hiç hissetmedim döndüğünü
Balkuzu01 Tatlisannedilekk bende olmuyor iste hickirigi gobek tarafında solda Kaburgamın altında sertlik oluşuyor oturamıyorum rahatca🤔
hayalmehlika Benim 32 gibi döndüğünü söylemişti doktor. Geçen hafta gittiğimde hala aynıydı. Mideme yakın hissediyorum tekmelerini. Yani sanki böyle iç organlarım Yer değiştiriyor gibi içimi tuhaf eden garip hislerim oluyor o ara dönüyor mu oluyor bilemiyorum tabii 😄
Ozgebyr Emineerd valla hiç bilmiyorum nerde olduğunu cumartesi öğrenicem çok merak ediyorum sadece üstte bi hareketlilik var bide sağ tarafımda sağ tarafımdaki topuğa benziyo veya el emin değilim küçük bi kemik😀😀
Esma98 Yaa kızlar bende 30 haftalığım ama bizim bebişte sanki hep ordan oraya kaydırıyor gibi sürekli kendini🙈 böyle hisseden var Mı
Balkuzu01 Esma98 bir anda toplanıyor karnımın saginda ya da solunda baska da bisey hissedemiyorum yaa😓
Hashasim2020 Ya benim de hareketleri göbeğimin hep en sağında ve en solunda 32de dönmemişti 35 olduk acaba döndü mü 🌝