Gulusan Ben 13. haftama girdim annem illa git Bi bak belki gösterir diyip duruyor onlarda çok heyecanlı bende erken mi sizce
Mahbuss Gulusan 20. Haftadayim net olarak bugün öğrendim detaylı ultrasonda . O haftalarda genelde tahmin yapıyorlar canım 😊
Bittercikolataa Özele gidersen söyler canim pozisyonu uygunsa bebeginin ama sadece tahmin ediyolar. Ben 12+5 te gittim kız olarak gözüküyor tahmin böyle ama en net 17 de söyleriz dedi 16+6 da netleşti 😊
Cancazim Bittercikolataa bana da 15 haftada kız gbi dedi ama kmseye deme yine de dedi bi daha ki gelişince netleşir dedi bakalm inşallah bizimki değişir 😄
Bernayben Biz 12. Haftada öğrenmiştik, nifty testte belli olmuştu. Oğlum olacak allah nasip ederse🙏🤲😇
Gulusan Bernayben peki Bişey sorabilir miyim gögüs ucunuz çok karardı mı bana erkek gibi geliyor rüyamda da gördüm ama gögüslerimde çok koyuluk yok eskiden gögüs çok kararınca erkek derlermiş ama ben pek inanmıyorum
Ece01 Gulusan bence biraz daha bekleseniz daha iyi olur benim 12.haftamda çıkıntı yok gibi kız sanki ama net bir şey diyemeyiz denmişti 16. haftada erkek olduğu kesinleşti😀
Bernayben Gulusan evet göğüs uçlarım karardı, Ben de ilk defa duydum şimdi koyuluk olduğunda erkek ihtimali olduğunu. Ama bana pek inandırıcı gelmiyor açıkçası. Cinsiyeti ne olursa olsun Allah hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize🙏🙏
Srhtzlyh Gulusan pozisyonu uygunsa görülebilir bizim kızçe 20+5 te ayrıntılıda belli etti kendini anca😂 özele gidince söylerler derler ama olmayinca olmuyor sakladı hep🤭