hnrgns Bebeğin suyunun fazla olması şeker hastalığı belirtisi mi acaba gebeliğin de suyun fazla diyen başka anne var mıdır buralarda
Elif_gur12 hnrgns benim bir akrabamda oldu iki hamileliğinde de ikisini de sezeryan yaptı 1-2 hafta erken doğdular ama sağlıklı doğdular korkulacak birşey değil biri kocaman oldu biri 3 yaşında sıkıntı olmadı
Kelebekkk34 hnrgns merak etmeyin benimde suyum fazlaydı normal doğumu bekledim ama 40+2 de geldi bi problem olmaz🌸
Esmer09 Evvet benim de oyleydi 28 haftaliginda foktor ilac falan yazdi simdi 36 haftalik bebek suyu normal . Test yapdirdik seker yokmus
hnrgns Esmer09 benim de 23 haftalık 10 gün sonra test yapalım dedi ilaçla düzeltebilir mi yoksa sıkıntı oluşur mu acaba çıksa bile
hnrgns Elif_gur12 çok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için bir iki hafta erken doğum yine problem değil ama bebekte bir anormallik mi olacak diye korkmaya başladım
Kelebekkk34 hnrgns yo yo benim suyum fazla diye 2 hafta dha beklemeye müsaittim ama suyum geldi, 42 haftaya kadar giderdim o suyla merAk etme allahın izniyle bişey olmaz🌸
Canevim hnrgns 30 haftadan itibaren suyun fazla erken doğum riskin var dendi cok şükür Bısey olmadı şimdide dogmuyor 🤗