selam hanımlar bende doğurdum. size burda çok guzel bir dogumum oldu demek isterdim ama malaesef heranı benim icin cok zor gecti. ben zaten uc dort gun onceden dogum yapacagimi hissediyordum. pazar gunu kiz kardresim memlekettem geldi onu gidip aldikki o gece sancilarim basladi saat 1.30 da falan ben anladim artik zamanin geldigini kalktim banyo yaptim tamizlendim etrafi topladim saat 5 te esimi ve kiz kardesimi uyamdirdim hastaneye gittik. beni hemen catala aldilar almasiyla ciglik atmam bir oldu. aciklik hic yok ama sancim var nst bagladilar sanci var ama acilma yok neyse bahcede yuru oyle gel dedi yuruyorum ama 5 dk da bir sancim geliyor beni olduruyor resmen iki uc saatte bir iceri gidiyorum aciklik 4 oldu 5 oldu ama benim sancilar o kadar siddetliki duramiyorum artik neyse yatis yapalm dedi dogum haneye getirdiler 5 cm aciklik saniyorum doktor bakti 3 cm dedi ben şok o ara suyumu patlatti doktor ben yine cigligi bastim cok agridi asil sancilar ondan sonra basladi Allah iki dk da bir sanci giriyor ben kivraniyorum ebe geliyor kiziyor bosuna bagiriyorsun diye ama artik bende derman kalmamis tabi o arada gelen catala aliyor herseferinde ben ciglik atiyorum.aciklik 6 oldu en son 8 9 cm dedi bide sanci varken nst bagliyorlar Allahm o cok zor ayakta karsilamak daha.kolay ama nst bagliyken cok zo. neyse saat oldu 3 fln ama bn bitmisim sanci geliyor ben cigerim patlayana kadar bagiriyorum elimde degil ebe geldi tamam dedi doktor geldi basliyoruz dedi ikiniyorum olmuyor ebeler ustten bastiriyor ciglik atiyorum ne yaptiysam olmuyr artik dedim öldum yani doktor kac yerden kesti en son zorla kafasi cikti som bi ikinmayla butun vucudu cikti. cok guzeldi bebegim ama benim derdim daha bitmemisti plesanta cikti dikise basladisladi cok canim yandi parmagini katip temizlemye calisiyor ikinci bi dogumuda orda yasadim sanki artik oyle bi olmusum ki kndimde degilim makata kadar dikis atildi vajinam cok dardi. suan da makattaki dikisten oturamiyorum bile bebegimede bakamiyorum emziriyorum ama sadece sag tarafima yatabiliyorum. ben bu kadar zor olacagini hic tahmin etmemistim kndimi hazirlamistim herseye ama hicbirsey bekledigim gibi olmadi ya benim aci esigim cok dusuktu yada hastaneyle alakali bir durumdu bilemiyorm. yinede cok sukur bu gunumuze bebegim sagsalim dogdu. 3.300 grm 52 cm dogdu bnde bir iki gune kndimi toplarim artk sormk istediginiz birsey varsa sorun kizlar uzun oldu biraz kusura bkmayin.