Ceysem4545 Pandam benim bugün kontrolüm vardı bende de oluyo bende 31+3 üm doktorum 10 dan azsa sorun yok fazlaysa bakarız dedi yine de nst ye bağladı şükür sancı falan çıkmadı
Pandam Defnesmy doktorla daniwdim maqnezyum bide fitil yazdi 2 gun kullan gecmezse gel muaine edelim dedi
Pandam Ronyaseda inwallah sorun olmaz😣 bebegin bugun harakrtleri zayifladi dune kadar karnimdan cikiyor gibiydi😨
Pandam buseyusuf27 sordum 2 gunluk fitil hap yazdi gecmezse gel dedi.ya 2 gune kadar bebegime bi wey olursa😓
buseyusuf27 Pandam allah korusun canm sende saçmalama rabbım büyüktür bısey olmaz bebegıne allahın ıznıyle rabbım sana bagıslasın
Pandam Mihrimahhh07 bebek hareketleri bugun biraz dunki gunlere nispeten zayifladi.bu haftada normalmi ?
Pandam Eda7 bebek haraketleri sizde nasil?aktivmi bebek?bende dune kadar cok aktivdi karnimdan cikacak gibi oluyodu.bugun atiwlari biraz zayifladi
Pandam Tubasahra dakika degilde saatlerce sert oluyo karnim.gun boyu bir kac defa oluyo ama zaman bakimindan dakika degilde yarim saat 1 saat boyle
Tubasahra Pandam Onu bilmiyorum benim 5 dakikada 1 oluyordu aralıklar azalınca sezaryene aldılar ama.sertlesip düzenliyordu .
Defnesmy Mihrimahhh07 progestan fitil olarak kullanılacakmıs bide proluton depot igne ve kalsiyum takviyesi