Asliahmet tugbasare evde yapilan test degilde bende netten arastirdim yuzuk testi var cnm bilmiyorum dogruluk payi varmi ama ben yaptim ve dogru cikti
SeldaSngl Asliahmet saç teli bağlayıp yapılandan bahsediyorsunuz sanırım. Ablam denemesini bile yaptı bana yapmadan önce cinsiyeti farklı ikizlerinki bile doğru çıktı bana yaptı benimki de doğru çıktı 😂🤗
Asliahmet SeldaSngl sac degil de canm bizde alyansla baglanip iple gobek uzerinde sallandiriliyor ve gidip gelirse erkek daire cizerse kiz cikiyordu benimde gidip geldi erkek cikti cinsiyeti ogrenmeden once smdi gercktn de oglumuz olacak ❤️💙
tgce_brs Bütün testler teoriler bende yanlış çıktı 😂 çin takvimi de yanlış cikti. Başımdan tuz serptiler bıçak makas koydular hep erkek dediler ama çok şükür kızım olucak Allah izin verirse inşallah 🥰🙏
tgce_brs cgelmas hepsini yaptım 😂 hepsi erkek dedi.simdi 25 haftaligim hala daha herkes erkek diyo doktor yemin mi etsin napsin bilmiyorum kız olduğuna 😂😂😂
cgelmas tgce_brs bazı yerlerde dönerse erkek diyor ama ileri geri gittiğinde erkrk çıkıyor😀 Allah bilir tabii ki. Hahahahha ben de oerşembe öğrenicem inşallah