Yeni_anne_adayi20 Herkese merhaba…Ben 28+6haftaligim bi kac saat once belimin asagisinda agri basladi boyle bisey yasayan varmi? Korkuyorum acikcasi🙄bebegim buyudukce agirliktan agriyacagini dusunuyorum ama yinede korkuyorum
irva Yeni_anne_adayi20 Bende 28.haftadayım ara ara bende de oluyor.Bugün doktorumdaydım normal dedi artık.
Milkyol O haftalarda benm de cok agirmisti. Vucudun agirlik merkezi degistigi icin agri oluyor. Bir de bebek kemiklere baski yapiyor ondan da olur. Ama ilerleyen haftalarda geciyor merak etmeyib :) ben 2 gun agridan yuruyemedigimi biliyorum. Ama geciyor:))
Milkyol Yeni_anne_adayi20 hic stres yapma. Stresten de sirt agrin olur. Hamileler parol icebiliyor. Doktoruna danisip bi agri kesici icebilirsin. Yuruyus iyi geliyor kendino yormadan hafif yuruyusler yapabilirsin ben oyle gecirdim. Bir de bebek ters duruyorsa da kuyruk sokumuna baski yapip agri yaparmis doktorum bana oyle demisti. Bizimki ters duruyordu ve inanilmaz bask yapiyodu ama gecti sukur:) srnin de gecer hic stres yapma 😊
Milkyol Yeni_anne_adayi20 ah yerim o tekmeler 😍 en guzel zamanlari💜 bizimkinin yeri kalmadi artik tekmelerin yerini ittirmeler aldi. Tadini cikarin hamileligin her ani cok guzel💞
Yeni_anne_adayi20 Milkyol Cok Tesekkurler dediginiz gibi pozisyondan agri oldu sanirim dolastim gecti insallah sizde saglicakla kucaginiza alirsiniz bebeginizi