Semrafiratgokbudak Şuan 18 haftalligim gündüzleri bebişin hareketlerini çok az hissediyorum ama akşam oldumu sanki daha fazla oynuyor bu normal mı 😊 😍
Esma_Ceyhan Semrafiratgokbudak bende 25+4 haftqlık gebeyim 17. Haftada hareketlerini hissetmeye basladim 20. Haftadan sonra da tekme atmaya başladi ayni senin dedigin gibi canım geceleri aksamlari yatark3n hareket ediyo artik karnimin uźerinden hareketlerini görebiliyorum
NurOzadaBulbul 18 +5 üm benimki de bu hafta yavaşladı gündüz sevdiği şeyleri yer içersem haraketli yoksa uyuyor hep gece de uyumayıp benimle resmen oynuyor uyuycağım zamaan ☺️😁🥰
akdemirnurcan Benim 19 hafta hafıf hafıf hissediyor gibiyim ama tam anlamadım çok hissetmedim normal mi
Frdglp akdemirnurcan kiyaslamamak lazim bence canim cunku ben etrafimdan cok duymustum 20.haftadan sonra bile cok hafif kipirdamalar anlayanlar bile var saglikli olsunda bebisler gerisi onemli degil🥰🧿
Esma_Ceyhan Semrafiratgokbudak doktora sordum gundüz pek hiss3tmedigim zamanlar normal gayet dedi gunduzleri amniyon sıvısı hareket ettikce biz sallanırmis uyurmuş o yüzden bebekler