Valendia Kızlar bu benim 2. Gebeliğim ilk gebeligimde hiç çatlağım olmadı çok şükür 🙏🏻 ama 2.sinde olur diye korkuyorum. Fark oldumu sizde? 🧐
Cucu2015 Valendia benim ilkinde oldu çok küçük ikincide hiç olmadı. Ama ilk ikisinde olmayıp üçüncüde çatlayanı da duydum 🤷🏻♀️
Mirayse1 Valendia benim ablam ikisindede actlamadı. Bende ilknde catlamadm ikincidede catlamak istemiyorum kremlencem yine 😁
mom101 Valendia iyiki olmamış canım sende benim karnım harita sanki😂 ilk gebeliğim birde kırmızı çatlaklarım var geçicekmi bilmiyorum artık aynada kendime bakmaya korkuyorum çatlaklarım yüzünden doktora gidende bile utanıyorum karnımı göstermeye😂
Deletedmom411 Valendia ilkinde olmadı, 2.de minik 1 tane oldu, 3. De 2 3 tane gördüm inşallah doğurana kadar daha da olmaz 🥺🥺
Elif_gur12 Valendia ilkinde çatlamadım hiç bir tane çizgi bile yok ama bu sefer olacak gibime geliyor 7 aylık karnım daha büyük sanki çatlayacak gbi
Valendia Elif_gur12 bende bu hamileligimde hem normal kilomdan daha fazlayım hemde göbegim çok erken çıktı ☺️İnsallah çatlamayız
Deletedmom411 Valendia biraz da kilo alımıyla alakalı sanırım 3. Hamileliğim de 13 kilo aldım, diğerlerinde 7 kilo civarı ve vücut kitle indeksi normaldi şmdi kilolu 😭 sağlıkla doğsunda Bi kiloyu vericem inşallah 🤲
ElifimAlim Valendia bnmde ilk qebeliqimde olmadi ikinci qebeliqimde bebeqm asaqidaydi biraz we ck ck hareketliydi hep itiyordu kendini son ayimda kafasinin olduqu bolqe birz catladi
Gulsen4224 Valendia ilk de hiç olmadı şükür ikincide şimdilik birşey yok daha minnak bakalım az büyüsün ne olur bilmem 🤷🏻♀️
Valendia Deletedmom411 bende kiloyu pek takmıyorum. Emzirme döneminde gidiyor 🙏🏻. Ama çatlak ömür boyu meleklerimizin hatırası🥰