Aygl1996 İyi geceler bayanlar.32 haftalık hamileyim. Merak ettiğim bi konu var. Karpuz sezonu açıldı malum. Sıcakda da iyi gidiyor. Bu karpuzu ben çekirdeğiyle falan yedim. Sonradan içime kurt düştü😔 bebeğe çekirdek geçer mi ki??? 🙁👀👀
Winchester Aygl1996 karpuz cekirdekleri islenmeden vucuttan atilir. Ki bunu diskinizda da net gorursunuz. Dolayisiyla cocuga etki etme gibi bir ihtimali yok. Etseydi bile herhangi bir zarari olacagini sanmiyorum 🙂
Zuhal2205 Aygl1996 bende bazen limon yediğim zaman ağzıma çekirdeği kaçıyo bi tuhaf oluyorum. O yüzden seni anlayabiliyorum 😂
deletedmom43 Aygl1996 Ay gece gece iyi güldüm🤣🤣 Yazdığından anladım ki ‘çekirdek keseyi geçip bebeğe yapışır mı’🤣🤣🤣🤣🤣
TugbaLafci Aygl1996 aslında ciddiye alınacak bi soru değil gerçekten çok güldüm 😂😂 canım bebeğin yendiğinden besleniyor ama yediğin şey kanına karışıyo göbek bağından kandan besleniyo yani korkma bişeycik olmaz olduğu gibi çıkar senden zaten 🤗🤗😘😂
Bahar54 Bebege gecmez ama apandist icin risk faktorudur meyve cekirdekleri bagirsaktan gecerken apandist kanalina kacabiliyor o yuzden basta limon olmak uzere kucuk cekirdekli meyvelerin cekirdekleri yutulmamasi gerekir😊