kucuktospam Kızlar bi bakın çok utanıyorum hamilelikten beri tenimde bir koku var napsam gitmiyor her gün duş yok para etmiyor yaşayan var mı nasıl çözdünüz, doğal yöntemler tercihimdir👍🏻
Arsu1661 kucuktospam çözebilen warmıdır acaba bende şurda bekleyeyim 😓 günde 3 kere de duşa girsem berbat kokuyorum 😓
NefesHira Busbus58 bence kesinlikle öyle çünkü ilerleyen dönemde eşi bile kokacak 😂 çok hassas oluyoruz kokulara karşı
Busbus58 kucuktospam ilk gebeliğimde ben öyleydim ya fenaydı kendiliğinden geçti ilerleyen aylarda. Şimdi 2. Gebeliğim çok şükür yok koku🌸
nil_sugra kucuktospam valla çözüm yok canım. Ben de bilmediğim bir koku içerisindeyim aylardır 🤢 ergen oğlanlar gibi kokuyorum. Eşimde farkediyor ve çok utanıyorum. Erkek bebek bekleyenlerde daha fazla oluyor bu durum ama. Benimde oğlum olacak inşallah
Deletedmom399 kucuktospam kız bi ben kokuyorum sanıyordum 😂 Ama eşim öyle bisey olmadığını söylüyor. Kendime bildiğin turşu gibi süt kesiği gibi kokuyorum ıyy😒
Mihriban22 Deletedmom399 gogslerden bellı bı zaman sonra seffaf sut gekıyo buda koku yapıyor e malum havalarda sıcak terlıyoruz gayet normal bende kendıme resmen bebek kokuyor gıbı gelıyorum ve bu benı mutlu oiedıyor
Tugceakyuz 2020-2020 evet kızlar süt üretimi olduğu için kokuyormuşuz eksi maya gibi kokuyorum diyorum hatta kendi kendime 😄😄 eşim de dedi o gün gülerek süt kokuyorsun diye🙈