Merhaba arkadaşlar. 13+0 da kıza benzettim dedi. Bugün 17+6 kesin erkek dedi. Sizce değişir mi?

Busbus58 kendimi 2.kıza baya alıştırmıştım. O yüzden inanamadım değişen var mı anlamında sordum aslında bu haftadan sonra

Tubaeliff aşkım cinsiyeti ne olcağı zaten doğacağı kilosu dahi genetiğinde bilinen birşey bu bebek. Cinsiyet tahminleri yanılabilirler. Erkenden sormayın genel olarak doktorlar söylemezler zaten tahmin yaparlar . Falcılar gibi 😂 detaylıda kesininin de kesini öğrenirsin

Tubaeliff erkekte yanılma çok düşük değişeceğine sanmıyorum hafta olarakta ilerdesin çünkü hayırlı olsun 🌸

Busbus58 öyle gözüküyor ama her an moderetörlerden kısıtlama yiyebilirim beni görmezsen endişlenme😂😂

nazeninhanim ben sormadım zatrn 2.bebeğim kendi de 16.hftadan önce söylemiyorum demişti o yüzden bunda sormadım 13.hafta kendi söyledi. Kız büyük ihtimal diye. Net görebiliyorum dedi

YarenSmile kızım kadar yoğun tiksinecek kadar bulantı yoktu. Kıllanma yoktu. Sivilce kızımda da alnımda hafif vardı.