Hep dogum hikayelerini okurdum Şükür Ki banada yazmak nasip oldu 38+2 de doktor kontrolum vardı doktorum alttan muayene edıcekti gıtmeden cok utanıyordum nasıl olcak dıye neyse hastaneye dogru yol aldık sonra muayene ıcın girdiğim de doktorum baktı ne dese begenırsınız aaaaa senın suyun geldı nisanın da dogum basladı Hadi Gozunaydın demesınmı ben Şok bende hıc bir belırtı agrı yok ama dogum basladıgını ogrendım ilk dogumum du Gurbette oldugum ıcın aılem sevdiklerim kımse olamadı yanımda ıcım buruk tu bıde babamın hasta oldugunu ogrendım sürekli dua ettim babam ıcın sancı cekerken 😔 benı odaya aldılar onluk giyindim bastan beri normal dogum istiyordum doktorumda ona tesfık ediyordu odaya gecınce serum taktılar ben hala hıc agrı hissetmedim esımde ılcede oturduğumuz ıcın 20 dklık mesafeden esyalarımızi almaya gıttı o gelene kadar sancım daha baslamadı sonra adet sancısı gıbı agrı giriyor gecıyor bole ılk yarım saate bı gırdı sonra esım geldı odayı susleme ye basladık sonra benım agrım bıraz daha fazlalastı bu arada bı yandan da nts cekılıyor o cok gıcık bısey sancı cekerken yatmak hıc ıstemıosun cunku neyse sancım sıklastı ama oyle dayanılmaz degıl artık 5 dk da bir girmeye basladı ama dayanılmaz bir agrı degıldı herkesın abarttıgı kadar ıcınızı rahat tutun bu sekılde 5 6 kez sancı gırdı sonra acılma varmı dıye 4 kez baktılar ılk geldıgımde 4 cm acılma olmustu bıle benım haberım yok sonra 7 sonra 9 sonra 10 cm olunca doguma alındım Doktorum guclu sekılde ıkınma mı ıstedı Bu sekılde 3 4 kez ıkındım ve oglum artık kucagımdaydı oyle bı rahatladım kı dogunca dıkıs kısmı hıc hissedilmıyor bıle 3 tane felan dıkısım oldu sonra bebegımı kucagıma alarak dogumhaneden cıktım esımde orda beklıyodu bu duygunun gercekten tarıfı yok