Sevdadeniz_ 37+3 haftalık gebeyim ama eskisi kadar hareketli değil bebeğim ve karnım çok sert taş gibi doğum pozisyonu almış bebeğim sizce neden hareketleri azaldı
atay Sevdadeniz_ Şuan ben de 37+2 yim ve karnım taşşş gibi gerçekten. Yeri daralınca azalırmış hareketleri normal diyorlar. Ama hakkaten taş gibi karnım 😅
Morcivert07 Sevdadeniz_ dogumun son haftalarında bebek iyice geliştiği için ve sertkeştiği için karnın daha cok şiş gözükür ve bebeğin hareketleri yavaşlar benım öyle olmuştu
Sevdadeniz_ Papatyam06 Hareketleri nasıl peki canım benım azaldı bnce karnım o kadar sert ki çocuk artık kaldıramıyor 😅
atay Sevdadeniz_ Henüz belli değil. Yarın çatı muayenesi var ama sanırım normal doğum olacaktır diye düşünüyorum.. Ondan belirsizlik daha da çok maalesef 😩 Senin belli mi canım?
Papatyam06 Sevdadeniz_ karnım taş gibi olunca hareketlerini hissetmek çok zor oluyor, yavaşladı hareketleri, yarın kontrolüm var, doktorum 39 haftaya kadar bekliyelim demişti doğum için.havalarda sıcak nefes almakta bile zorlanıyorum.