Rabsel Merhabalar 16+4 günlük hamileyim bebeğimin haraketlerini hissetmem için ne yapmalıyım tecrübeli anneler sizler neler yaptınız ?😘
Zekiye_79 Rabsel İlk hamilelikse geç hissedersin 19 ile 20. haftalara yakın ben 20. haftaya yakında hissettim Şu an 23 haftalık sık sık olmasa da gün içinde hissediyorum
Tugce1450 Rabsel ben 23 hftalıkken yeni yeni hissetmeye başlamıştım daha cok erken daha kücücuk 😊 tatlılar meyveler yedim ama erken hssedemedım 😊
Ozsen35 Rabsel ben ilk bebeğimde hiç hissetmiyordum hatta hep bir korku oluyordu içimde neden kıpırdamıyor diye şimdi ise 18 haftalığım maşallah iki haftadır hiç durmuyor 😄
Asliahmet Rabsel 24. Haftaya kadar hissetmemn normal Bende 16 hftalikken hissettim cnm Eger hissetmek istiyorsan ben genelede muz ve soguk su ictigimde sirt ustu uzandigimda hissdyrm harektlerini❤️🌹
Babyy1S Rabsel ilk hamilelikle falan ilgisi yok ilklerde gec hissedilir diye bir sey de yok o sizin vucudunuza kalmis bir sey erken hissetmek icin biz mudahale edemiyrz zamanla hissedersinz inş bende 16 da hissettim