@Biranne_02 @GizemKadirr @gunesveguney @NilGrl @Zeynoveannesi
Kızlar toplu cevap vereyim. Maalesef beta HCG yapmamışlar bana kan verdim sonuçları bı aldım şok. Hamile sanıyorlar beni ama ben sonucu bile bilmiyorum. Hamileyimde, herhangi bir kan da sıkıntı var mı diye geldim yaptirdim sanmışlar herşeye bakıp testte birtek beta HCG testini almamışlar sisteme hamile girilmişim , çıldırdım sinirden. Reglime 3 gün kaldı regli günü test yapicam atarım yine buraya :)
Bu arada belirti nelerdi diyen arkadaşlar
Vücudumda Değişiklik olarak ilk kez olan şeyler bende normalde regli ağrısı vs öncesinde hiç birşey çekmem. Ne ağrım ne sızım olur. İlk kez sol kasığımda sanki kalp atışı gibi tık tık atıp her atışında ağrı ve batma yapması bazen yanması. Bu ağrı bacağıma ve belime çekiyordu. İlk kez oldu. İlk kez göğsüm sızladı hiç olmaz sadece regli olacağım gün dokununca acır ama dokunmadan sizlamasi. Ben sadece çok afedersiniz grip olunca ishal olurum ama ilk kez hiç birşeyim yokken sapasağlamken ishal oldum. Akıntım hiç olmaz normalde hele de reglime 1 hafta kala. İlk kez Yumurtlama gününden bu yana hiç bitmedi akıntı. Su gibi ve krem yapıda geliyor. Sadece Yumurtlama zamanı olurdu bu bende. Bir de yanaklarım resmen al al. İlk kez. Bunlar bende ilk kez olan şeyler. Bunları not tuttum özellikle. Yoksa önceden regli günü kasığıma ince bı sızı girer regli olurdum. Bu onun gibi birşey degil. Sizler de de ilk kez vücudunuz da değişim varsa muhakkak bunları not edin eminim sizlerde anlarsınız birşeyler olduğunu ya da olacağını 🙏🏼💞 bende ki belirtiler bunlar kızlar :)) ve regli günüm yaklaştıkça bu kasıktaki pır pır atma çoğaldı ve bu regli ağrısı değil farklı birşey olduğu tam solumda bazen tam orta kasığımda belli oluyor. Son durumu muhakkak haber edeceğim bu günü saymazsak 2 gün sonra regli günüm. İnşallah hiç birimizin kucağı boş kalmaz çok amin ❣️🙏🏼👼🏼🐣