nazeninhanim Bunu düşünme bile, çok denemek istiyorsan kendi kirpiğini kes, güzelleşirse büyüdüğünde kızına da önerirsin. Küçücük bebeği tuza basmak isteyen bile var o ne turşu gibi
1gh Deletedmom399 Unlukacar Eceunverkanra Babyy1S Anneyim00 nazeninhanim Seyda83 Gumball snm_ Sakin olun arkadaşlar sadece duyduğum bişeyi sordum keseceğimi idda etmedim, ki kessem bile sizin böyle dalga geçerek cevaplamanıza gerek yoktu! Yorum yaparken dikkat edin lütfen hepimiz hamileyiz kalbimi çok kırdınız.
Lizz 1gh Allah korusun mikrop kapar gözleri inanmayn böyle şeylere yaradilista ne var sa o olur zatı azıcık mantık li olun.
Gulsen4224 1gh saçmalık küçüçük bebeğe bırakın öyle kalsın allahtan gelen yeterli ztn şekil için felan daha neler duyacağım 🤷🏻♀️🙄
Gumball Deletedmom399 acaba milleti mi trolluyorlar diye düşünüyorum bazen!? Bu kadar akıl mantık ve izan dışı önermenin tek açıklaması bu olsun lütfen.
Derenannecik45 Deletedmom399 hahahahhaha kahkaha atttım bunu dneicem benimkinde ahhahah Allah iyiliğinizi versin 🤣🤣🤣
Cansu-ece Deneyenler var gurlesiyor gibi ama aslında daha siyah çıkıyor . Neden bunu garipsediniz ki sonuçta herkesin kendi bebeği 😒
snm_ Allah akıl fikir versin. Ben daha bebek doğunca nasıl tırnaklarını keseceğim inşallah zarar vermem parmağını acıtmam diye düşünürken kirpiklerin kesilmesinden bahsedilmesi… Cidden aklım almıyor.
mlsmrtgl @Cansu-ece @Deletedmom399 Babyy1S Lütfen konuları saygı çerçevesinde tartışalım canımız annelerimiz🥰 Başlık altındaki yorumlarınız silinmiştir.
Cansu-ece mlsmrtgl neden siliyorsunuz ben hakaret davası açmak istiyorum kimse kimseyi bu şekilde assalayamaz .lütfen bu konuda anlayış gösterip yardımcı olursunuz . Yada üyeniz benden özür diler . Burası önüne gelenin herşeyi diyebilecegi bir site olamaz . Herkes anne ve herkesin düşüncesi kimseyi ilgilendirmez ….
1tinybean 1gh Ay Allah’ım yarabbim ya gerçekten 21.yüzyılda hala bu soruların sorulması, bu milletin cahilliğinin hafife alınmaması gerektiğini bir kez daha ortaya koyuyor.
Eceunverkanra 1gh Dalga geçmedim ki dusunene akıl fikir diledim, madem sen dusunmuyorsun o zaman sozum sana soylenmis olmuyor zaten kirilmana da gerek yok yani ☺️