omer20 Merhaba kizlar 36+6 gunluk hamilelim uzun zamandir beyaz akinti oluyir doktor normal dedi ama 3gundur sulu akinti gibi geliyo yani kenarlari su oluyor sanki ben nasil ayird ede bilirim o suyummu akintimi diye??
Damla1995 omer20 sulu akintida olabiliyo kimi zaman. Sıkligına ve yogunluguna bak. Birde idrarini tutablsiin ama suyunu tutamassin o hep akar sizar habrn olsun canm. Ama buyuk ihtimal seninki akintidir canm
omer20 ecembugra53 hansi su sizmasi diyorlarla az az geliyo anne bilmiyor cocuk enfeksiyon kapa bilir o zaman ondan korkuyorum
Busrakolas10 Cumartesi günü su sızıntım oldu ayırt ediliyor ben afedersiniz tuvaletimi yapıyorum sandım durduk yere ped vardı baktım leke vs olmamış sonra bir kaç sefer daha devam etti kokusuz yapışkan bi suydu. Tutamıyorsunuz akıp gidiyor bildiğiniz
omer20 Busrakolas10 ben internetde okudum bir bez koyun uzanin 30dakika su olursa suyunuz diyor bezde hem akinti hem su gibi bir wey var ayird edemiyorum qaliba ultrasona gidicem
Busrakolas10 omer20 tabi içinizin rahat etmesi açısından bi gidip görünmekte fayda var bi çubukla hemen test yapıyorlar ultrasondan önce
omer20 Busrakolas10 bana bir kiz onu kendim de alib evde yapabiliyorsun dedi bir bilginkz varmi bu konuda?
Busrakolas10 omer20 sanmıyorum çünkü kulak pamuğu gibi bişeyler aldılar sonra onu bi solüsyonun içine başka bi kağıtla koydular hemşire suyun sızmış demişti
Busrakolas10 omer20 tuvaletten çıkmıştım uzandım yine sanki tuvaletimi yapmış gibi bişey aktı kalkıp hemen baktım pedimde renk değişimi olmamış idrar olsa dedim renk değişir ve koku yoktu çıktım sonra yine aynı şey oldu 5-6 defa koku yoktu renk yoktu dediğim gibi ve elimle kontrol ettim afedersiniz yapışkan bi yapısı vardı
Hashasim2020 Enfeksiyon olunca akıntının etrafı su oluyor benim de öyle fitil kullandım geçmedi 15 haftadır hep ıslak
omer20 Hashasim2020 son kontrolde engeksiyon cikmamiwdi. iwde happy mom da falan son zamanlar akinti cogaliyor ve sivi halinde oluyor yaziyo o yuzden kafam kariwdi
omer20 kizlar akwam suyum geldi ama hepsi deyilmiw daha suyum varmiw wimdi kendi sancimin gelmesinj bekliyorlar 2gun bekleye biliriz dediler olmazsa suni sanci verecekler dua edin 🤲🤲🤲