Sonunda çok şükürler olsun bende doğurdum 😊 hamilelik sürecim ilk aylarda şaşkınlık ve kusmayla geçti çalışıyordum işteyken çok iyiydi akşamları eve gelince kusmalarım başlıyordu 12. Haftama kadar böyle geçti sonra korona çıkıp eve geçince ücretsiz izne çıkmış oldum kalan 6 ayım da evde geçti ev işi yürüyüş yaparak kendimi hep harekette tutmaya çalıştım 65 kiloyla hamile kaldım 82 kiloyla doğum yaptım. 36 hafta dan sonra evin her gün bir yerini dip köşe temizlik yaptım doğumdan sonra yapamam die cam duvar ne varsa sildim. 38+4 de doğum yaptım 38. Haftamın ilk gününde kontrolüm vardı hafif sancılarım çıktı ama açılmam yoktu eve geldik bir gün sonra hamileliğim ilk günleri gibi herşeyden tiksinme geldi yemek yiyemedim sürekli kustum su içip kusuyodum akşamına acile gittik yine sancı vardı açılma 2 cm olmuş dedi doktor eve gönderdiler. Bir gün sonra cumartesi günü sabahında bu sefer lekelenme oldu baya adet oluyorum gibi yine acile gittik kesin doğuruyorum dedim hastenede aynı 2 cm di açılmam sancı azdı doktorlar sancın 5 dk da 1 olmadan gelme dediler gönderdiler . Bu sefer ishal oldum felaketti hasteneden çıktık fena bi ağrı girdi yolda arabaya kadar yürüyemiyorum ağlıyorum ama dedim sonuna kadar sancım olmadan gelmicem çünkü her seferinde sancı var ama yetersiz diolardı o günde bebek arabası puset almamıştık ona bakmamız gerekiodu hastanede lazım olucak die ben ağrıdan yerlere oturuyorum o derece fenaydım. Akşamına eve geldik eşim dedi sen doğurmuyosun demekki üşüttğn ishal de olduğuna göre sıcak tutalım dedi yorgan yastık yatıyorum ara sancılar girio yine neyse pazar günü oldu ben 5 de uyandım sancılarım gelio kaç dk da bir geldiğini kağıda not ediorum 10 dal da birdi öyle öyle öğlen 1 e kadar bekledim en sonunda 3 dk da 1 e indi ağlıyorum ağrıdan gidelim artık die Ankara şehir Hastanesi’ne gittik en baştan beri kontrollerin orada gebe okuluna fln katılmıştım ( bu arada hakkınızı helal edin uzun uzun yazıyorum ) hastanede açılmam 3 cm olmuş doktor dedi sancım çoktu ama açılmam yoktu 2 den 5 e kadar oturmadan yürü dedi açılman olsun bende hastane etrafında tur attım habire annem eşim babam benim sancılarını göre göre yürüyoruz bi yandan da kustum yolda artık dayanamıyorum dedim 5 de gittik dooktorun yanına açılmam 4 cm yatışı yapılsın dediler 5 buçuk gibi odaya çıkmıştım. Odalar tek kişilik otel konforunda çok temiz banyo yapabiliyosunuz doktorlar çok ilgili biri gelio biri gidio odaya çıkınca doktor geldi kontrol etti güzel gçdoğum yapabilir açılmasını bekliyelim dediler suni sancı verdiler o sancılar tarif edilmez hissettim bazıları hissetmedim dio ama ben acıya dayanıksızdım sanırım suyum gelmediği için bi şiş gibi bişeyle suyumu boşalttılar sancı gelince ıkın diolardı o şekilde boşattılar sonra ben başka odadan gelen bağrışı duymayın çok bağırıyo derken bi kaç saat sonra hastaneyi inlettim ben vazgeçtim sezeryana alın beni dedim bütün cihazları fırlattım tam biraz dolan dediler duşta belime su tuttum bende rahatlattı lama yaptılar doğum yaparken tuvaletin gelmesin die ama ishal olunca pek işe yaramadı sonrası sürekli gelip gidip baktılar açılmam 8 cm olunca 9 gibi doğum başlasın dedi bi yanda yattığım oda doğumhane oldu herkes bir hazırlık sürekli ıkın die die sonunda çok şükür mutluson bebeğimin kafası çıkınca bütün sancı ne varsa bitti okadar mutlu oldum ki çok şükürler olsun o bana baktı yanımdaki kğvezde ben ona içten dıştan baya dikişim var ama bebeğim gelince herşeye değdi doktorlar çok ilgilendiler doğuma kadar TV bile açıktı okadar bağırdım ben gidiyorum dedim çok sabırlı davrandılar hemn beni hazırlayıp bebeğimi hazırlayıp yan odaya çıkardılar hoşaf verdiler sonra bebeğimi emzirdim eşim geldi durdu biraz yanımda refakatçi yasak yalnız bir gün sonra oğlumu eve çıkarttık.oğlum 3230 Gr 50 cm doğdu 3gün sonra sarılık oldu ışın tedavisi için 1 daha yattık hastanede şimdi evdeyiz çok şükür çok uzun yazdım ama benim en mutlu olayım okursanız da teşekkür ederim hakkınızı helal edin herkese rahat bir avazda doğumlar rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın 🤗😊😊