kadriyEbe Omereis canım hiç korkma Allah’ın izniyle 32 haftadan sonra ciğer gelişimi baya bir tamamlanmış oluyor o yüzden dert etme Allah’ın izniyle biraz da miniğinin gayretiyle spa salim gelir evinize yavrum 🤲🏻👣 Ben ebeyim 25-26 hafta da bile doğumla karşılaştım, bebeğin doğduktan sonraki durumuna bağlı 🙏🏻
Omereis kadriyEbe doktorum aslında çok iç açıcı konuşuyor ciger gelişimi iğnesi bebeğin haftası derken ama gel gör ki ana yüreği küvöze koymak biraz korkuyorum ama rabbim ne derse o olucak inşallah rabbim isteyene sağ salim verir kuzumu bize bağışlar amin
Omereis mom101 inşallah benim bebğimde küvöze girmeyecek. Ben serklajlıyım ve dikişlerimle aşırı derecede ağrı ve sızı var 1 haftadan beri makat gelişi pozisyonda ve her tekmesinde yerimde zıplatıcak şekilde ağrım oluyor ve geçmiyor ağrılarım sızılarım her geçen gün rahim büyümesinden dolayı orasıda gerilip acıyor doktorum geçen cuma ve cumartesi ciğer geliştirici yaptı perşembede sezeryana sözleştik
Omereis seymoska inşallah benim kuzum girmeyecek küvöze girsede inşallah çok az kalıcak dua edin nolur
Omereis mom101 rahim ağzım çok acıyor artık yürüyemiyorum o derecede ve geceleri sağa sola dönemiyorum. Doktorum bu kadar acı ve sızı olması bazen bizimde göremediğimiz şeyler olabilir dedi o yüzden canım
Omereis Esendemet amin kuzum benim inşallah küvöze girmeyecek kuzum inşallah sende bebişini kucağına sağ salim alırsın canım
muhanneozge Omereis inşallah sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız 🙏🏻Pozitif düşünün inançlı olun Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz 🐣
Halidemat Omereis 3 kilo doğmuştu direkt küveze aldılar solunum sıkıntısı yaşadı .1 hafta sonra emmeye başladı küvezden çıktı
Asel12 Omereis ben 35 te doğum yaptım 14 gün kuvezde kaldı 2 kilo dogdu sizin kilosu iyi maşallah bana ciğer geliştirici vurmadilar size yaptılar mi
Asel12 Omereis 44 cm doğdu canım benim solunum sıkıntısı vardı bide çenesi güçlü değil diye tuttular kuvezde
Busraata33 Omereis benim de o civarda dogum yapma ihtimalim var, Dr sıkıntısız dogum olur küvoze bile girmeyebilir dedi bakalm bizimki ne zamana kadar dayancak suan 34+3üz,kilosu ve boyu iyi bebeginin korkma Rabbimin izniyle saglikla kucagina alırsın inşallah