Esmagnc Merhaba 23 haftalık hamileyim akıntım çok fazla ve açık sarı çok kaşıntım oluyor doktora randevu aldum Pazartesi gününe ama iki gün içinde bu kaşıntıya nasıl dayanabilirim bilmiyorum ne yapabilirim nasıl geçer bu enfeksiyon 😕😞
Deletedmom15257 Esmagnc ılık suyla yıka iccamasirlarini utule giy hatta mümkünse müsaitsen idamadır giymesen daha erken iledir mantar genelde ıslak kaldığı için oluyor
Esmagnc Deletedmom15257 3 gündür sirkeli su ile yıkıyorum ama iyileşme olmadı çokta dikkat ederim iç çamaşırlarım hep ütülüdür😞
Deletedmom15257 Esmagnc cnm ne sıcak ne soğuk su cook iyi geliyo yıka iç çamaşır giyme kuru tut az kasinti gideriyo travazol varsa sürebilirsin
pelines26 Esmagnc dogum evi aciline git.mutlaka bi cozum bulacaklardir.enfeksiyon da bebege zarar verir.bi an once gecmesi gerek.
Bus Esmagnc geçmeyen mantar yapmışlar ne zman doktora gitsem mantar var diyorlar ama şimdi geçti nasıl geçti anlamadım iç çamaşırı mı ütülemeye başladım günde 2 3 defa iç çamaşır değiştiriyorum ve günlük ped kullanmayı bıraktım
Gulseen O sorun bendede oluyor travazol krem kullandım anca oyle gectı. Cok acaıp bı kasıntı ınsanın elını oradan cekmeden kasınası gelıyo evden cıkamaz oluyodum dene ıstersen doktoruna ulasıp sorabılırsın bu kremı
Sabirsizimmmmm Canim canesten fitil al yarin.hatta cok kasimtin varsa canestenin kremi de var.. gebelikte zararli degil.gunduz kremi sur vajinana gece yatarkende fitili kullan. Zaten tek kullanimlik. 2 3 gune biseyin kalmaz.. ktemdrn sorada acaip rahatlarsin.
YaseminAtmaca Esmagnc çok zor ben hamile kalmadan çekmiştim ilerleyip rahimağzonda yara olmuştu🙁 çamaşırlarını pamuklu giy bebek deterjanıyla yıka ve iyice ütülemelisin geçer inşallah