Mervekkc 13 gün önce dogum yaptım tekrar dogum düşünsem orda yaparım temizlikcisine kadar çok ilgilendiler her konuda yardımcı oluyorlar dogum da 13 kişi vardı hemşireler ebeler çok güzel motive ediyor
kubracakos Mervekkc refakatçi durumu nasıl oluyo peki sezeryan veya normal doğumda yanımızda biri kalabiliyo mu yada eş yanımıza girebiliyor mu?
Mrvekzltprk Zeyneb5168 dr necati soyadı ne acaba doktorun bende ona giderim bebeğim doğmazsa bu hafta veya önümüzdeki hafta
Zeyneb5168 Mrvekzltprk Necati Hançerlioğlu cnm bende çarşambaya aldım randevu dogmazsa gidecem Çarşamba 40 bitiyo benim
Zeyneb5168 Mrvekzltprk evet ben allı haftayı geçti 23 üne ala bildim bende ama doktor çok iyi herşeyi sordunmu cevaplıyor kilosunu filan söylemiyorlar o doktor söylüyor ve devlette tek o doktor ultrasyon kağıdı veriyo
mlk_ttl Elifgursoy ben çektirdim canım tabiki özeldeki gibi renkli etli bir görüntü bekleme ama en azından iyi olup olmadığını herşeyi söylüyorlar özelde dünya para vermektense en güzeli bence
Elifgursoy mlk_ttl teşekkürler bende özelde tedavi görüyorm ama devlette çektirebilirsin dedi şehir hastanesine aldm bende Insallah sonuçlar güzel olur. Teşekkürler 🌸🌸
Zeyneb5168 Mrvekzltprk normalde almiyolar ertesi gün 10 11 gibi çıkarıyorlar sezeryanda 1 kişi aliyolar onda 2 gün kakiyosun diye biliyorum cnm odalar özel tek kişilik banyosu filan var içerde doktorlar çok yardımcı oluyomuşm
Seraparsln tbmn canım benim bı arkadaşım orda doğum yaptı çok ilgili olduklarını söyledi doğumdada. Çok memnun kaldı. Kontrollerine de oraya gidiyordu tabi randevu kime denk gelse ona gidiyordu bazen agresif doktorlara da denk gelebiliyordu
Naylonbranda Mervekkc gerçekten mi sezerysnin 2 gün olduğunu bilmiyodum ben bir gece yatiliyo diye biliyodum.
Merveilkcan Mrvekzltprk hamilemisin canım eğer gebelik varsa kesinlikle onemsememezlik yapma benimde ilk hamile olduğunu öğrenince acayip bir agrım vardı sol kasık kısmım da eşime çocuk düşüyor heralde dedim gitti yerleşme ağrısı olabilirmiş gebelikte yumurtalık dönmeye çalışıyor ondan olabilirmiş bana progestan verdi benim agrım geçmişti