Hifask44 Hanımlar bu sene grip aşı yaptırmayı düşünüyor musunuz ya da bu konu da doktorunuza danıştınız mı bu sene galiba hamilelere grip aşısı ücretsiz yapılacakmış bilgisi olan var mı
Elifinannesi1 Hifask44 Doktoruma sordum ama hamilelere grip aşısı yapılmaz önermiyorum dedi,yaptıracaktım ama vazgeçtim
Cnsuyakan Hifask44 benimde bir hafta sonra kontrolüm var sorucam cnm olmak istiyorum çünkü normalde de çok sık hastalanirim bakalım ne diyecek
Hifask44 Elifinannesi1 hmmm öyle mi bende daha gitmedim kontrole o yüzden doktoruma da danışmadım çok saolun
Hifask44 Cnsuyakan benim eşim kalabalık ortamda çalışıyor ve kendisi yanında hasta biri varsa hemen hasta oluyor bende o yüzden biraz tedirginim hem kendime hemde eşime yaptıralım diyorum benim de bir hafta sonra kontrolüm var bakalım bizim doktorumuz ne diyecek
Unlukacar cgelmas canım sağlık ocağında ücretsiz ama ben sağlık ocağına gitmiyorum virüsten dolayı sıraya yazılıyorsun daha aşı gelmedi ben eczanede sıraya yazıldım aşı geldiğinde ücretli yaptıracağım
Hifask44 Unlukacar ya benim eşim ecza deposunda çalışıyor çok fazla yoğunluk olduğunu söylüyor aşı için talep çok fazla eczacılarda büyük ihtimal tanıdıklarına öncelik verir diyor
Hifask44 EsEf ya normalde ben de bu yaşıma kadar hiç yaptırmadım ama bu sene virüsten dolayı baya korkuyorum açıkcası anten hamilelikte grip daha ağır atlatılıyorum
EsEf Hifask44 ben acıbademin online eğitimine katılmıştım orda bir prof kadındoğum doktoru özellikle önerdi bende düşünüyorum yaptırmayı detaylıyı bir atlatayım hayırlısıyla
Kubrabulutt31 Hifask44 Benimde dün kontrolüm vardı doktorum prof. Kendisi söyledi ben bilmiyordum grip aşısı için sağlık ocağını ara sana haber versinler glince yaptır dedi