Dogansinem57 Yelizonan dun gittim nst çekilde sancim cikmadi kilosunu ogrendim 35 hftalik 2.750 grm haftaya gene nst cekilck
durununannesii Gizemito yaa saçı ultrasonda göremediğini söylemişti bana doktor 😂 gösüküyomuş meğer ne zamana doğumunuz inşallah
Yelizonan Dogansinem57 Kilolarımız aynı ama bana bebek 10 gün önde gidiyor dedi kafası biraz büyük bunu ilerleyen haftalarda normal mi sezeryan mi demek icin deperlendiricem dedi
zmrkrc Yelizonan ben de dün 35+0 da gittim 2870 kg olduğunu 10 gün kadar önde olduğunu söyledi 🤷♀️Makat geliş de olduğu için haftaya dönmemiş olursa sezeryan günümüzü vericek 🤭
Yelizonan Bhrsmh Benim doktorum çatı muayenesini 39. Haftanda yapıcam dedi ntsye bağlanmadık daha hiç 37 ye baglıcam dedi. Sen açılman icin herhangi bir şey yaptın mi egzersiz tarzında
Asi123 Ne yeyip içiyorsunuz anlamıyorum bende 35 haftalık gebeyim 2150 gr dedi banada söyleyin bende yeyip içiyim
Yelizonan Asi123 Valla yeme içme de etkili tabi de genetikte cok önemliymiş anlamadım ama eşimde bende dal gibi insanlarız 😍😅 bende süt yoğurt meyve yumurta Kaşar ve bol kuruyemiş tüketmeye özen gösteriyorum
Bhrsmh Yelizonan yok hicbir şey yapmadim açılma olmasi icin ama açılmami ogreneli 2 gun oldu dün hurma falan yemeye başladim yuruyus yaptim yerleri egilip sildim falan bakalim artik 😊