Nilin_annesi Senaaagl merhaba, bakıldığı hafta cinsiyet öğrenmek için çok erken bence siz en iyisi 16-20 haftaları bekleyin emin olmak için. Çünkü benim bebeğim için 14. Haftada erkek dedi doktor 16. Haftada kız dedi emin olması 20. Haftayı buldu
Senaaagl Miragee biraz daha bekliyiim o zaman ben canım Nası yanılıyorlar kız olup erkek deseler anlarım da tuhaf
Reyyhan Senaaagl bana da 12. Haftadan itibaren %80 erkek dedi dr 5. Ayima kadar erkek erkek dedi sonra kiz dedi
Senaaagl Cemrenur bakalım Semipermeable ben çok kıza takmıştım belirtileri kız gibiydi o yüzden erkek diyince şok oldum
Busraa72 Ben 11+5 te erkek olduğunu öğrendim ve erkek olacak. O zmaan lekelenme olduğu için detaylı ultrason a girmiştim orda söylediler. Doktorum söylememişti.
selin4141 Senaaagl 12+5 de %80 kız dendi 19. Hafta erkek olduğunu öğrendik 39+1 oglumuzu bekliyoruz 😇
Senaaagl selin4141 hayırlısıyla gelsin selin4141 hayırlısıyla gelsin inşallah çok karıştırıyorlar ya bana da dün pipisine bak dedi hatta %80 erkek dedi bilmiyorum yanılma olur mu acaba
Annesisevsin Keşke bu haftalarda cinsiyet söylemeseler…insanı şartlandırıyorlar.Yüzde 90 yanılıyor doktorlar. Bana 10. Haftadan itibaren erkek demişlerdi 17. Haftada kız olduğunu öğrendik kızdı.
egemommm Bana da ayın 25inde tahminde bulunurum dedi 11 haftalık oluyorum o zaman , çok merak ediyorum 😀
Senaaagl egemommm canım valla bende çok merak ediyodum işte sordum erkek dedi de yine yanılma payı oluypmus
selin4141 Senaaagl umarım olmaz canım ama detaylı ultrasonu bekle derim hemen alış veriş yapma kimseye de deme bak ben kızım olucak dedim isimini bile koymustuk pembe pembe heveslendik kıyafet aldık hepsi elimde patladı 🙈