Tevhidehli1 Progesteranı kanamam olduğu için kullanıyordum her bu iğneyi kullananın kanaması mı vardı ne zamana kadar kullandınız ? Halen ilgili bir doktor bulamadım deneyimlerinizi paylaşır mısınız🌷
Sna-1234 Tevhidehli1 ben hapını kullanıyorum ara ara lekelenmem oluyor en son kanamam olmuştu devam ediyorum sürekli hapına
Ayten0661 Ben tüp bebek yaptırdığım için başından beri kullanıyorum şu an 10+1haftalık olduk bugün kontrolüm var inşallah bırak der diye umit ediyorum çünkü kalçalarım yumru yumru oldu acısına dayanamıyorum artık
Ayten0661 Tevhidehli1 günlük 1 kullanıyordum 3 günde 1 düştü progestan vajina kapsülden de günde 4 kullanıyordum şuan günde 3 e düştü
Sna-1234 Tevhidehli1 benim bitmişti lekelenme falan hapı kullanıyordum Bıraktırmadı doktorum sonra tekrar oldu Lekelenme halen kullanıyorum şuan
Tevhidehli1 Sna-1234 neden bıraktırmadı bi şey söyledi mi tekrar olabilir gibi ya da ne zamana kadar devam dedi
Bilibon Haftaya kadar her gun sonra 13. Haftaya kadar gun asiri vuruldum bitti gitti cok sukur ama artik bikmistim resmen acisi agrisi ama rvlat icin deger diyip mecbur kullaniyoruz
Tevhidehli1 Bilibon şimdi halen kullanıyor musunuz yağlı olduğu için yakıyor ama dediğiniz gibi evlat için değer 🌷
Sna-1234 Tevhidehli1 günde 2 kullanıyordum hapı geçince günde 1 olarak 1 ay daha devam et dedi sonra lekelenme tekrarlayınca ben yine günde 2 ye çıktım artı iğne de oldum
Bilibon Tevhidehli1 aynen oyle en son biyerde okumuztum igneyi elimde getiriyodum biraz isinsin ii oluyomus diye o zamanlar sabki daha rahatti ama bn bi gun dinleniyodum onunda etkisi olabilir genelinde berbat hi igne agladigimi biliyorum eft cnm 13. Haftada kestik 16. Haftalik olduk cok sukur