Nihall23 32 haftalik hamileyim bugün kontrole gittim 2 kilo üstünde dedi kilosu için aynı hafta olanlar sizde durumlar nasil😀
tuubaeylulanil Nihall23 32 deyken 1.900 imiş Bizim boyu kaçtı peki 🤔 benim 3 haftadır yanı boyda kalmışta benımde aklımda o var
YeniAnne066 Nihall23 2 kilo üstünde dediğiniz ne kadar 2100 mü 2900 mü çok fark var çünkü arada. Bizim ki 34. Haftada 2506ydı mesela
Sfk55 tuubaeylulanil benimde 1800 grmdı 32inn basında 42-43 cm civarıtdı boyu brz daha tontiş olsun isterdim 😬
threestar kubrayylmz bizde henüz cinsiyet netleşmedi 15 haftalığız, ultrasona göre 16. hafta gösteriyor 138 gr çıktı bebeğim normal haftalardaki kilolara baktım bizim bebeler iri mi olacak acaba 😅😃
61Aysen Aada bn 24+3 ken gittim yani dun 691 gr dedi yani bnmki azmi doktr norml dedi ama 1 haftada siznki kadr kilo alirmi yoksa bnmki azmi
Aada 61Aysen canım 900gr-1 kilo arasında olması normalmiş o haftalarda. Senin de 100 gram az olsa bile sıkıntı değil ama biraz alsa güzel olur tabi :) gidene kadar biraz bol süt cebiz kaşar muz ye alır kilo inşallah
Damla________ Nihall23 bu kilo Boy meselesi anne babanın genetiğine göre değişir ve erkek bebekle kız bebek bir olmuyor mutlaka arada fark oluyor anormal bir durum olduğunda doktor mutlaka söylüyor
61Aysen Aada saol cnm deniycm soktor norml diyince bende pek sey yapmadim internttede 540 gr cikmasi lazm yaziyodu ams senin dediklerini deniycm😊
kubrayylmz threestar bende dedim iri brbek mi diye çünkü boyuda uzun kız olanlar genelde daha iri olur herhalde