1anne- Gebelikte kahve tüketen var mı kızlar? Sade Türk kahvesi haricinde tükettiğiniz kahveler hangileri acaba ☕️
Deletedmom355 1anne- çok cnm isterse dibek kahvesi içiyorum. Türk kahvesi midemi rahatsız ediyor artık
corekotu_1 1anne- canim gunde 1 fincana birsey demiyorlar genelde. Ama tabi cay falanda ne kadar tukettigine bagli. Cayda da kafein var cunku. Bunlari goz onunde bulundurmak lazim. Ha birde benimle ilgilenen doktor aksamlari tuketmemi ozellikle yasakladi cayida kahveyide
cgelmas 1anne- benim midem bulandı içemiyorum önceden 3-4 tane içsem de bıkmayan ben😏 Ama diyetisyenim ve doktorum 1 fincan içebilirsin tabi günde sadece 2 bardakta açık çay tüketebilirsin dedi
bburcu 1anne- Türk kahvemi şimdi içtim 🤭 4.aya kadar acayip tiksindim normalde günde 2-3 kesin içerdim. 4.aydan beri her gün 1 fincan içiyorum artık. Filtre kahve de içebilirsin ama nescafe tarzı şeyler içme onların tamamı kimyasal
-Kbra8- Günlük 200mg dan fazlası zararlı diye okudum o yüzden starbucksta içiyosam en küçük boyunu alıyorum. Türk kahvesinde ise günlük bir fincan. Tamamen kesemedim kahvesiz yapamam normalde 😊 doktoruna sorup abartmadan tüketebiliriz bence 😃
1anne- -Kbra8- valla 4 aydır 1 defa tek Starbuckstan içtim onda da 4 haftalıktım çok yeniydi😄 arada bir canım istiyor ama uzak duruyorum ne olur ne olmaz doktoruma da sorarım
1anne- corekotu_1 çay da tüketmiyorum geçen soğuk çay içiyordum içeriğine baktım kafein içerir diyordu onu da bıraktım😄 gazsız içecek olduğu için arada bir içerdim
zmrkrc Starbucks canınız istiyorsa kafeinsiz seçeneği ile istediğiniz kahveyi içebilirsiniz kızlar ben öyle yapıyorum tadı çok da değişmiyor
DenizKokusu Ben içtim türk kahvesi kahve dünyasından starbucks tan küçük boylarından abartmadan . Bebisim de doğdu çok şükür hiç bi sıkıntı olmadı 😊
izgi 1anne- Günlük 10 fincan açık çay içiyorumdur ve hergün düzenli 1 kahve başka çeşitlerde içiyorum.