Asel61 Hastaneye yatıcam suni sanci vercekler dua istiyorum inş bebek 4 kilo 300 gram olmus ondan dolayı yatıs olacak
Zeynozeze Asel61 Merhaba doğum yaptınız mı?? bebeğiniz doğum pozisyonunu kaçıncı haftada almış acaba suyu nasıl benim kide iri bir bebek de
Seval22 Asel61 geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün burda memleketimden birini görmek iyi geldi doktorun kimdi uzunköprüde
Asel61 Hamissanne edirne uzunkopru de hastane cnaim yatış yaptık kendi sancim başladı ama daha açılma yok bekliyoruz
kadriyEbe Rabbim ikinizi de sağlıklı bi şekilde kurtarsın inşallah canım,hiç takma suni sancıyı, geçici olarak düşün 🙏🏻🌸
Asel61 kadriyEbe amin cnaim inş bakalim açılma bekliyoruz daha hastanedeyiz kendi sancim başladı suni vermediler daha bakalim ins rabbim kolaylık verir
tany15 Asel61 rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr bu duayı dilinden düşürme canım rabbim işini kolaylaştırsın bu duayla.sümmesebile yesserah bu zikri de tekrarla bunlar sana kolaylık vercek Allahın izniyle
Merveturksoy Ankara da 4 kiloyu geçince direk sezeryana alıyorlar çok nadirdir normal doğum eskisi gibi doktorlar riske girmiyor artık
Asel61 Zeynozeze mesajı yeni gördüm doğum yaptım ama sezeryan oldum.bebegim 4430 gram doğdu bebek yukarıdaydı ama doğum şeklindeydi yani başı assa tarafaydı bide zaten 3 cm açılma vardı ondan dolayı sezeryana girdim
Mirazannesi Asel61 yarında benim spinal sezeryanım var rahat geçtimi sizinki ağrılarınız ne kadar sürdü
Asel61 Seval22 Seval22 ben edirne uzunkoprulu degilim eşim oralı gelin gittim oraya doktor zaten bi tane var tuğçe hanım şuan başka yok