Edtu94- Kizlar dün geceden beri hissetmiyorum bulutu karnında… dün gece bacağıma ucan böcek yapıştı kocaman korktum tapındım oldum yerde . Bigun dahil 0 hareket yardım edin . Bu normalmi
MYstryy Edtu94- normal degil 29 haftasin sanırım. Bu hareketler onemli oluyor gidin doktora. Korkutmak niyetiyle söylemiyorum bir an once doktora git bebegne baktir. Bazen uyuyo olabiliyorlar. Ama.biz bilemeyiz onlemimizi almamaz lazm
Ozgebyr Edtu94- biraz göbeğini salla ışık tut karnına tatlı ye soluna yat yine etmezse sağlık ocağında kalp atışı cihazı oluyor genelde onunla dinleyin bi sorun görünürse zaten doktora git der hemşire
Bmom Bebekler anne karnında günün yarısından daha fazlasını uyuyarak geçiriyorlar stres yapmayın kendinize birşey yoktur Allahın izniyle🌸
kadriyEbe Bencede canım doktora bi git mutlaka, eğer gidemiyorsan sağlık ocağında bebeğin kalp atışını dinleyebiliyorlar oraya da gidebilirsin
1oznur Edtu94- doktorunuza ulaşın bence benim de cumartesi yoktu doktor sallamamı şarkı dinletmemi söyledi baktık olmadı nts de sancılarım çıktı doğum yaptım
Edtu94- Kızlarrr bu posttan 1.5 2 saat sonra başladı tiklatmaya yavrumm. 🥰 hepiniz biseyler yazmışsınız çok tesekkr ederim sagolun ilhinize ❤❤❤