Hatice_karadag Kizlar çok heycanliyim yarın renkli ultrasona gecicem kime benzediği görünür mu sence 22 haftaligim 🖤🧿💙
Snszasla Hatice_karadag 20haftada girmiştim ben baya belli idi çenesi yüzü çenesi bana benziyor minnacık 💙😀 yerim onun çenesini allahım içim gidiyor düşününce ağzı yüzü baya belirgin olur canım tahmin edebilirsin en azından 🐣🤗
minnie11 Hatice_karadag biz 34e kadar göremedik pozisyonundan dolayı 😊 bir de ilk zamanlar daha yağ dokusu pek olmadığı için çok farklı gorunebiliyorlar
Arasarzu Hatice_karadag Bebeğin yüzünü gösterirse görürsün canım 😊 bende çok heyecanlıydım yüzünü göreceğim diye ama bebeğimin elleri yüzündeydi göstermedi yüzünü hep sakladı
Tiniminiannee Canım bebeğin pozisyonuna göre değişiyor 😊 az çok belli olur ama daha o zamanlar çok zayıf oluyorlar 🥰
Arasarzu Hatice_karadag Benimde doktorum neler yaptı sağa dönüyorum düz yatıyorum karnımı sallıyor yok saklandı 😂
minnie11 Hatice_karadag özellikle tatlı yeyip gittiğim zamanlarda da çok hareket ettiği için doktor yakalayamiyordu 😂 sizin farklı olabilir tabii, ama sürpriz kalması da güzel 😊