Baybymucize Arkadaşlar her hafta sorunlar bitmiyor bir hafta iyiysem bir hafta kötüyüm şimdide enfeksiyon var ameliyat yerimde doktorum yerinde değil yarın gidicem ama çok korkuyorum serklajlı iken böyle durumlar olur mu bebeğime zarar verir diye ödüm kopuyor
Kubra80 Baybymucize amaliyt yerim dediğim yer serklaj ipimi onu göremezsnki kendin idrar yolu enfeksiyonudur cnm o ve serklajlı biri olarak son haftama girdim sürekli enfeksiyonum oldu akıntım bir ara sümüksü şeklinde bile geldi benim enfeksiyon akıntım doktorum orda yabancı bi cism var enfeksiyon çok nrml dedi sürekli ilaç fitil kullandm korkma brşy olmaz Allahn izniyle
Sukut66 Baybymucize bnde serlklajliyim canm bana 12 hafta oldu ama bu surecte bol su icmedigim vakit altta aci batma hissediyordum bol bol su icince ve dinlenince geciyordu sende bol su ic rahatlatiyor varsada enfeksiyon atarsin insallah illaki enfeksiyon oluyo bi sekilde ama suyla rahatlarsin
Minikjelibonum Kubra80 bende geçen hafta pazartesi serklaj oldum. Dün göbek deliğimin orda sürekli batmalar vardı ve karnım sertti bugün yumuşadı gerçi şükür. Ama dün idrar verdim. İdrar da 3-4 lökosit. 4-5 eritrosit. 10-12 yassı epitel görülmüş doktora yarın gidicem acaba bendekide ağır bir enfeksiyon mu bilginiz varsa yazarmısınızz.
Baybymucize Kubra80 gittim şimdi geldim doktordan sancım oluyor sizinde oldu mu ilaç verdi sarı akıntı geldi sancı beni çok korkuttu serviksim 21mm den 2haftada 30mm olmuş ama bebek baskı yapıyor kapalı sorun yok dedi ama korkudan öldüm
Epifenomen Minikjelibonum ağır değil hafif bir enfeksiyonunuz var. Birkaç lökosit ve epitel görünmesi normal zaten
Pinkchemistry @Baybymucize inanın hep öyle bende serklaj yaptıralı 7 hafta oldu sürekli idrar tahlili falan veriyorum enfeksiyonda çıkmıyor sarı akıntım oluyor bazen hiç olmuyor ama geznirsem evde akıntım artıyor öyle böyle geçirmeye çalışıyoruz rahat olmaya çalışın elimizden geleji yapıyoruz serklaj olduk önlemimizi aldık🤗
Baybymucize Pinkchemistry haklısınız sancım oluyor allahtan kanama olmadı artık her hafta doktora gitmekten yoruldum doktor ölçtü 21mm ile amaliyat oldu 30mm olmuş 2haftada sürekli yatıyorum ama bu korku beni öldürecek
Baybymucize Sukut66 İnan dün 4litre su içtim sarı baya geldi perinotoloji doktoruma sordum direk doktoruna muayene ol dedi korktum bu doktorum da ilaç verdi sancım ona rağmen oldu bebek daha ufak 17.haftamdayım ama süreli baskılıyor çok hareketli onu görünce çok üzüldüm kaybetmekten çok korkuyorum
Kubra80 Baybymucize Kasıklarmda çok kötü agrı yapıyordu cnm kasık agrısıyla korkarak giderdik hep sonucu enfeksiyon çıkardı
Sukut66 Baybymucize korkma endiselenme Allah in izniyl3 bisey olmaz benmkide cok hareket ediyodu hala var gerçide ayaklarini dikise dayiyordu korkuyordum bisey olacak diye canm cok yaniyordu dr bana bebegin pozisyonu ters ve ters bebekler hep rahatsiz eder ki sende dikis var cok normal demisti onemli olan enfeksiyon olmasin kisalman artmasin demisti seninde masallah uzunlugu artmis serviksin enfeksiyon icinde ilac almissin korkma canm tedbirini almissin Allahım sifani versin hepsi gececek insallah
Baybymucize Sukut66 allahım inşallah iyi olur bebeğim geçe dönmüş kafası bu sefer dikişlere doğru baskı yapıyor korkuyorum ama yapacak bişi yok