mithat65 Kızlar lütfen yardımcı olun doktoruma ulaşamadım yarına kadar bekleyecem ama çok korkuyorum doğum yapalı 4 gün oldu balon gibi şiş ayaklarım bacaklarım felaket kötü bugün farkedebildim bunu bu normal mi lütfen yardımcı olun 😞
SSzg mithat65 Henüz doğum yapmadım ancak benzer bir ameliyat oldum içimize gaz doluyor gibi düşün ve bunun sancısı da oluyor. En iyi çözüm yürüyüp gazı atmak 1 hafta da fark edecek zaten merak etme (:
SSzg mithat65 hatta ameliyattan çıktıktan 1 2 saat sonra 9 aylık hamile gibi birden şişmişti karnım ki sen doğum yaptın daha büyük bir olay bu çok normal yani,evde bol bol yürü su iç gaz çıktıkça rahatlayacaksın (:
Aysegull Normal canım bende sezeryan oldum eve doğuma gittiğimden daha şiş geldim şuan 17 gün oldu ayaklarım ellerim normal haline döndü. Yüzüm bile şişti benim aynaya baktığımda şok olmuştum çok uzun sürmez iner merak etme
Aysegull Doktor bana takılan serumlardan olduğunu söyledi.bir arkadaşım normal doğum yaptı ondada olmuş ama demekki normaldede oluyor. Benim ellerim ameliyattan çıkınca o kadar şişmişti ki kipirtadamiyordum artık o kadar yani😊