Aloneanqel https://www.alpbebe.com/kiz-hastane-cikis-ve-zibin-setleri Kızlar Alp bebe den alışveriş yapanlarınız var mı? Site güvenilir mi acaba 🙈🙈💖
esenyamandaa Aloneanqel ben aldım kuzum instagramdan kapıda ödeme siparişi verdim ve hatta mağazasına gittim niğdede. Güvenilir hiç bir sıkıntı yaşamazsın gönül rahatlığıyla alabilirsin ürünlerde güzel kaliteli.
Boncukk-5 Aloneanqel canım bizim memleketimizde bunun bayisi ve bu işi yapan adam allahtan korkan bir adam o yüzdeeen ☺️ Güvenle alabilirsin Kaliteleri muazzam ben bir dolu şey aldım sağlıkla giyinmek nasip olsun inşallah
Aloneanqel esenyamandaa evet canım hastane çıkışı 5 li takım ve tulum düşünüyorum. Almıştım evde de var 1 hastane çıkışı ve 3 takım daha. Yeterli olur herhalde 3 ay çıkana kadar şimdilik
esenyamandaa Aloneanqel ürünleri çok iyi güvenle alabilirsin canım. Hastane çıkışı alırken aynı ürüne trendyolada bak derim bazen aynı ürün orda daha uyguna olabiliyor. Onun dışında bu site bayağı iyi 👍🏻
Aloneanqel esenyamandaa baktım da bu istediğim model hep bitmişti kalmamıştı. Bu sitede gördüm stoğu tükenmeden almak istedim 🤗
esenyamandaa Aloneanqel tarsusluyum canım ben ama 2 yıldır nevsehirde yaşıyorum eşimin görevi nedeni ile 😔