SevgiiOA Merhaba güzel anneler 🙏 Nasılsınız ☺ Benim oda konusunda yardımınıza ihtiyacım var. İstanbul avrupa yakasında nereden aldınız mobilyalarınızı tavsiye edebileceğiniz marka mağaza var mı ?
Hatunnn SevgiiOA icansmobilya var tarzlarini ckk begendim hazir mobilya degil istedginiz modeli istediginiz olcude yapiyorlar ve boya perde dekorasyon her hizmetleride var
ummucan SevgiiOA ben henüz almadm ama pierre cardin alıcam nasip olursa olmazsada al bebek mağazası var Silivri de oraya gidip bakmayı düşünüyorum güzel ve uygun fiyatlı odalar var
SevgiiOA ummucan al bebek instagram da gördüm bende ama biraz uzak gerekirse bulamazsam giderim ama mecbur ☺
NaimeYilmaz SevgiiOA cotton serisi aldım ınternet sıtesınde avızesıne kadar detaylı fıyatlandırma var 🌸 ben mobılyasından oturu terch ettm
ummucan SevgiiOA instagram sitesinden bakın isterseniz önce hoşunuza giderse orda adresi yazıyor zaten. İnstagram da albebek yazarsanız cikar
Hatunnn SevgiiOA modokoda yerleri var ama maskoda da varmi bilmiyorum onu instgram sayfalarina bakabilirsiniz
Aysnctl Silivride albebekten aldim. Internetten siparis veriliyordu. Fakat icim rahat etsin diye gidip görmek istedim. Gönül rahatlığı ilede odanin siparisini verdim. Çok begendim fiyatina göre kaliteli anne yani beşiğinide ordan aldim...
SevgiiOA Aysnctl Teşekkür ederim şimdi inceli em detaylı gerekirse giderim bende. Uygun ama bi ara bakmıştım sayfasına ☺
Drngrkm SevgiiOA canım biz çilekten tam takım aldık. 3 kapılı gardrop Çamaşırlık 80x180 büyüyen karyola Askı raf Tül perde Güneşlik Halı Nevresim Yatak koruması 4500 tl verdik toplam.
Ades SevgiiOA canım bizde çilekten aldık pesin 2650tl natura baby serisini sadece üç kapaklı dolabı yatagı. Sitesinde çeşit ve fiyatları var bakabilirsin ama mağaza da pazarlık payı oluyor tabi
SevgiiOA Ades NaimeYilmaz Karennn Bende bir inceleyeyim sitesini o zaman 😌 Teşekkür ederim fikirleriniz için 🙏
SevgiiOA Drngrkm Bende bugün gidip bi bakacağım dün inceledim sitesini. Memnun olanda çokmuş 😌 Teşekkür ederm canım