Nasippp vuslatim34 Evt aklıma o geldi benimde kesin o zamandan vardı 🤦🏻♀️ Geçmiş olsun canım şimdi karantinada mısınız? Dediğim gibi 2 saat arayla gargara. Yapın erzurumda aldı başını gitti zaten gelip giderken korkuyorum valla😢
vuslatim34 Nasippp evet karantinadayız. Çok çabuk çıktı sonuçlar çok şaşırdım. Erzurumda kimse ciddiye almıyor valla 🤦🏻♀️ Dikkat et sende kimseye gidip gelme. Bir aydır evdeyim ben yinede tuttu beni.
Nasippp vuslatim34 kaynanangillerde vardı bişey peki onlar nasıl? Onlarda temasıyız deyip test verseler eklem ağrımız falan. Var desinler. kız bir yere çıkmıyorum hiç valla bana da gelirse dışarıdan gelir 🤦🏻♀️ Hastahane ev hastahane die gidip geliyorum
mbt34 Çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin inşallah. Bizim aileyi de nerden aldıysa fena sardı, şu an 15 kişi falan pozitif başka kimse de çıkmaz inşallah diye dua ediyoruz.
vuslatim34 Nasippp onlarla çarşamba görüşmüştüm en son bişeyleri yok Ama onlarada söyledim her ihtimale karşı versinler .
Nasippp vuslatim34 kuluçka süresi oluyormuş ya yinede dikkatli olmakta fayda var 🤦🏻♀️ Bu yılı da virüslü kapatacağız deneye de halimiz ne olur belli değil 🤦🏻♀️
Sermec27 vuslatim34 rabbim şifa versin safi ismiyle canım Allah yardımcımız olsun dikkat edin 🤲 ❤️ dualarımdasın 🤲
vuslatim34 afrasil bizde sadece grip belirtileri vardı son üç gündür tat kaybı olunca test verdik. Oda olmasa grip olmuşumdur diye gitmeyecektim test vermeye.
afrasil vuslatim34 canım yiyeceklerden sudan kötü tat alma mı yoksa tadını hissetmemek mi tad kaybi dediğin bende biraz rahatsızım o yüzden sordum , geçmiş olsun
vuslatim34 afrasil yok canım kesinlikle tat diye birşey yok. Sirke içiyorum mesela ne bir koku ne bir ekşilik. Dilime bilerek acı biber koyuyorum sarımsak çiğniyorum ama boş yani asla tat yok lastik gibi ağzım.
afrasil vuslatim34 anladım canım teşekkür ederim bende biraz rahatsızım ağzımda acı tat var kötü tatnl alıyorum midemi üsüttüm galiba , insallah aşılama tutar sen stres yapma emeklerinin karşılığını verir Rabbim
mbt34 vuslatim34 ben test yaptırmamıştım ama geçirdim büyük ihtimalle. 3 4 gün halsizlik nefes darlığı oldu sonra hepsi geçti, tat koku kaybı oldu tam 14 gün sürdü maalesef. Diğer sıkıntılardansa insan ona razı oluyor.
Oznurcakir vuslatim34 çok yakınız ona daha gitmedim gitmesem de eşim laf eder yine tedbirli bi şekilde giderim . Aşılama nasıl gidiyor agrilarin varmi daha
vuslatim34 mbt34 evet diğerlerindense tat kaybına razıyız ama buda çok kötü ya . Rabbime ne kadar şükretsek azdır. Damak tadımı özledim resmen . Yine de hamdolsun Allah daha agır hastaların yardımcısı olsun 🤲🏻