Leylaakcay Hanımlar iyi geceler şu saatte belki haddim değildir yazmaya Ama YIKILDIM.. İKİNCİ Gebeğilim. Birisinin kalbi durdu kürtaj oldum şimdi wc ye gittim kan gelmiş napayım bilgi verirmisiniiizzz 6+2 haftalık
Leylaakcay Arkaşımın annesi ebe. Bu kadar erken yerleşme kanaması olmaz tansiyon var tansiyonum dün 14.2 Di karnım agrıyor du sürekli kalktım işte kanamayla karşılaştım ilki de böyle oldu niye böyle anlam veremedim 😔😔😔
Kuzeyufuk Leylaakcay arkadaşının annesi iyi bir ebe degil demekki yerleşme kanamam oldu benim de 6+2iken oldu hatta bu ebelerin afedersin bi b… anlamayıp herseyi biliyormuş havaları beni sinir ediyor
Leylaakcay Tansiyonum diğer gebelikte de çıktı benim normalde tansiyon hastalığım yok ama neden böyle oluyor iki seferdir tansiyonu çıkaracak gibi bişey de yapmıyorum moralımi de yüksek tutuyorum 😭😭😭😭
hope34 Kuzeyufuk ben de 6. Haftada oldu doktora mesaj attım. Yerlesme kanamasıdır dedi neredeyse 3-4 gün kahverengi ile kırmızımsı akıntı geldi hatta korkup doktora gittim tekrardan normal dedi kanama alanı yok dedi herkes uzman burada. ki herkeste farklı seyrediyor gebelik birinde oluyor birinde olmuyor😅