Seydanr Kızlar 39+4 deyim galiba nişanım geldi açık pembeydi biraz lavabo ya aktı biraz da peçeteye geldi sancım ağrım yok bebekte hareket ediyor ne yapmam gerekiyor korkuyoruuuum
mervoss Seydanr doktoruna ulaşabilirsen haber ver suyun gelmedigi sürece bekleyenilirsin bile burda nişanı gelip 5 gün bekleyen bile var
Yaseminakkoyunk Seydanr bana da dua eder misin bende 39+4 üm ve bir belirtim yok normal doğum bekliyorum ama belirtim sıfır 🥺 sende sakin kal sancıların gelmeden de gitme bebeğin gelmek için ilk adımını attı korkma
Asel61 Seydanr sıkıntı yok gelmesi iyi bisey şimdi şancı veya suyunu beklemeniz lazim bi sıkıntı olmaz korkmayin
NeseMf 24 saat ile 6 gün arasında doğum başlayabilir sakin olun suyunuz gelmedikçe hastaneye gitmeyin
Ahsen-01 Sancı ve suyunu bekle canım evde bebeğin de hareketleri iyiyse yavaş yavaş ilerler doğumun Allah’ın izni ile gezin hareket et sıcak bir duş alabilirsin hızlanması için
Mucizem_mmm Rabbim yardımcın olsun bir avazda inşAllah bizlerede dua et 39+3 olduk hala bir belirti yok 🤲🏽Suyun gelmediği sürüce evde ol doktoruna ulaş en doğru bilgiyi o verecektir dua et bol bol 🥰🤲🏽
Seydanr Tamamdır hepinize çok teşekkür ederim bekleyeceğim içimi rahatlattınız Rabbim hepimizin yardımcısı olsun dualarımdasınız benim için de lütfen dua edin