ozgcobaan Milkyol 40+1 38de nişan geldi yalancı kasılmalar hergün dahada arttı ama hala birşey yokk😂😂
3461 Milkyol Benimde canım tam 40+0 oldum bu gece hatta doktora gitcem öğlende dur vaktını tam bekleyelim dedi hic umudum yoktu bı haberle gıtcegmden ama nişanım geldi az önce nasıl mutlu oldum😀
Sedumhu Milkyol hem nazlı hem tombiş ablasını 15 Eylül’de 3200 dogurdum bu nerdeyse 4 oldu durdukca büyyor
Ahsen-01 38+4 bende yarın gidicem ana ümidim yok hiç gelici durmuyor 2 3 gündür yalancı sancılar ile yokluyor sadece 3. Gebeliğim erken gelir dedilerdide inanmıştım kızım gelmiyor😂😂
Mucizem_mmm 39+3 gelmiyor Eylül bebekleri inatçı çıktı hepsi yarın kontrol var bakalım nasipse yalancı sancılarla alıştık yaşamaya 🥰 🤲🏽Sağlıkla doğsunlarda hayırlısı ile🍀🌸rabbim yardımcımız olsun inşAllah
Milkyol Mucizem_mmm en basi saglik tabi:) minnoslar yerlerini sevdiler demek ki:) Rabbim hepimize guzel kolay dogum nasip etsin 💜
Milkyol ozgcobaan ben de nisan,sanci falan da yok 😂 doktor 40i gecmesin dedi ama bizimki gececek gibi.
Mervee09 Milkyol 39+2 iki gün önce nişanım geldi ama hiç sancı falan yok 2 cm de acılma varmış şuana kadar yalancı sancı bile çekmedm doğuramıcam galiba 🥺