Merveozden 35+2 günlük gebeyim. Bundan 2 hafta önce doktorum plesenta yaşlanması var biraz bebeği erken alabiliriz dedi. Yarın tekrar kontrolüm var. Sizin başınıza böyle bişey geldi mi acaba kaçıncı haftada aldı? Çok korkuyorum 😌
Damla123- Merveozden benim başıma geldi ama 39. Haftada dediler hatta sorun değil her gebelikte olur doğum yaklaştı falan dediler. 41. Haftamda berbat olmuştu hatta doktorlar bebeğime şükür kalbi atıyor falan deyip acil sezaryene almışlardı 39. Hafta olduğuma bakma bende 37 uyumluydum. 41. Hafta olmasına rağmen 2700 doğdu
Mirayse1 Merveozden benm kızımında 38 de filan yaslanmıstı zaten kilo almadı ozamandan snra 40. Haftamda normal doğm yaptım firilli. Ama cok yaslanmıs demişti doktorum zaten kızımın cildide cok kuruydu kabuk kabuk kalkıyordu derisi güneşte yanlıs gibi belirtilernden biride o cünkü.
Sibelsncar Merveozden benim son haftam da oldu 40 doğdu suni ile ama sigaradan dedi doktorum dursa bile gelişmez dedi 3100 doğmuştu
Deletedmom411 Merveozden tahminimce 37. Haftanın sonlarına doğru alırlar, doppler ultrason yapılır her kontrolde riske girerse yada nst n de sıkıntı çıkarsa daha erken de alınabilir. Sorun görülmezse 37 nin sonu 38 başı gibi alınır.
Merveozden Damla123- doktor dedi ki bana 2 3 hafta erken alabiliriz dedi suyum da biraz azalmış yani sizce 37 de felan alır mı acaba?
Merveozden Sibelsncar Sibelsncar Sigara daha önce kullanıyordum şimdi de öyle çok değil ama hafta da yarım tane içiyorum.
Heyecanlianne- Yaa bana da geçen hafta gittiğimde 36 haftalıktım plesentan öne gelmiş ve yaşlanmış 38 kadar doğurmazsan 38 de artık doğum düşünürüz dedi . tabi bebeğin durumunu bakıcak inş çokta yaşlanmamıştır .