bnim halimi anlatmışsın🙈 günde 7 defa kustuğumu bilirim, bir yudum suyu 1 litremişcesine çıktığını bilirim.gece uyanıp banyoda gözümü açmışlığım var. yatağımın yanında ayaklı meyve sepeti içinde kusmuk tası, havlu kağıtları, boy boy su şişeleri, tuzlu çubuklar dan oluşan bir sepet var. 1 günde 2 kilo verdim. ilaç içersem rahatım ilaç içmemeye direniyorum, hala devam ediyor sabahları boş mideye kustuğumda rahatım ama bişeyler yediğimde perişanım, o yüzden az yiyip çok çiğnemeye çalışıyorum midem hemen sindirsinde geri çıkartmayım diye patates haslaması yiyorum, suyu yudum yudum içiorum. akşam yemeğini 6 da yemeye çalışıyorum ki geceye sindirsinde çıkmasın yatarken, yediklerimde yoğurtlu makarna fln o da, et fln hiç yemedim bu 3 ayda,geç yersem salonda deli gibi yürüyorum sindirim başlasın diye, yani onlara alışıp bize sundukları bu yan etkileri kabul edip sayılı günleri en az hasarla geçirmeye çalışıyorum, üzülme sakın bebişlerimiz yollarını bulup besleniyorlar her türlü içini ferah tut yalnız değilsin 😉🙂