Havacianne Kızlar öncelikle hakkınızı helal edin lütfen birşey sormak istiyorum işkembe çorbası zararlı mı gebeyken?
Tugcebyr Havacianne kuzum o tarz şeyler aslında çok zararlı olmamakla beraber pek yarRlıda olmaz tercih etme derim🥰
zeynep_0395 Havacianne bende kelle paça ve kokoreç aşerdim yedim valla ye bacım ama kararında bırak herşeyde böyledir 🙃
Ozlmchngr Hiç bilmiyorum ama hiç ağzına sakatat çorbası sokmayan biri olarak hamileliğimde kelle paça çorbası yedim 🙈 bence abartılı yenirse zararlıdır yoksa bir iki kereden bişey olacağını düşünmüyorum
Havacianne zeynep_0395 vallahi öyle böyle değil kuzum yaa baya bi bulantım vardı şimdi geçti o yüzden sanki yıllardır aç gibi doymak bilmeyen biri oldum
zeynep_0395 Havacianne benimde bulantım geçince öyle oldum neoluyoruz dedim böyle yersem kaç kg doğrurum bir hafta sonra normale döndüm 😀
Aysn6767 Havacianne bence şöyle çok emin oldugunuz ellerden içebilirsiniz belki oda, burda sakınalan kısım hijyenden ötürü parazit bulundurabileceği icin toksoplazma enfeksiyonuna yol açabilir…
Havacianne Aysn6767 ayyy kuzucummm korktum şimdi valla kalsın ozaman.. zaten çok iyi bir dönem geçirmedim 😩
neslihann87 Havacianne ben işkembe çorbasını severim yedimde şuan 38 haftalığım bi sorunda yaşamadım ama kişiden kişiye değişirmi bilmiyorum yedim derken abartılı deil ama
Hira_meyren Havacianne kelle paça hiç yemedim ama işkembe çok yedim hamileliğimde birşeyde olmadı kızımda şimdi hamielyim yine yedim işkembe ama evde kendimiz yapıyoruz biz iyice sirkeye felan batirdilar bizim iicn hamileler için bence fazla ordanda yemesen bir sakınca olmaz diye düşünüyorum ben yedim çünkü kızım gayet sağlıklı
EdaBD Ben kokoreç midye işkembe kelle paça cok severimm doktoruma da sordum doğumdan sonra yersin dedi az birsey tadına bak bile demedi direk hayır dedi🙄
Zynp01 EdaBD bna kelle paçayı evde temiz yaparsan üçebilirsin dedi ama midye kokoreç şırdan yengeç vs kesinlikle yok